Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. február 3., péntek

11.903 - Belügyminisztérium > 2012. február 3. 14:04 > Összefogással a hideg ellen

Feladó: Belügyminisztérium 

Dátum: 2012. február 3. 14:04
Tárgy: A BM hírlevele
Címzett: jozsef@kutasi.eu


A Belügyminisztérium hírlevele 2012-02-03

Összefogással a hideg ellen

Az előrejelzések szerint a napokban tartós, szélsőségesen hideg idő várható, a Belügyminisztérium ezért megtette a szükséges intézkedéseket a rászorulók érdekében - tájékoztatott Kontrát Károly, a tárca parlamenti államtitkára kedden. Hegedűs Zsuzsa miniszterelnöki főtanácsadó széleskörű összefogásra szólított fel.

Az albán belügyminiszterrel tárgyalt Pintér Sándor

A magyar állampolgárok számára is nagyobb biztonságot jelent az Albániával ápolt szorosabb együttműködés – húzta alá Pintér Sándor belügyminiszter, miután egyeztetett Bujar Nishani albán belügyminiszterrel.

Informális Belügyi Tanácsülés Koppenhágában

Az Európai Unió Tanácsának dán soros elnöksége alatti informális belügyi miniszteri találkozóra 2012. január 26-án került sor Koppenhágában. A magyar belügyi delegációt Kontrát Károly parlamenti államtitkár vezette.

Együttműködés a magyar és a szerb belügyminiszter között

Dr. Pintér Sándor a szerbiai Horgoson tárgyalt Ivica Dacic szerb belügyminiszterrel, majd ezt követően megállapodást írtak alá „Magyarország Kormánya és a Szerb Köztársaság Kormánya között a közúti, a vasúti és a vízi határforgalom ellenőrzéséről”.

Értékteremtő, a köz számára hasznos közfoglalkoztatás a cél

„Magyarország 2012. évi költségvetése 132,2 milliárd forintot irányzott elő és biztosított a közfoglalkoztatásra” – emelte ki Papp Károly közfoglalkoztatási helyettes államtitkár a 2012-es közfoglalkoztatási programokat ismertető sajtótájékoztatóján.