Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. február 6., hétfő

11.940 - Magyarország Kormánya > Orbán Viktor: Ez a nemzet a szabadságharcosok nemzete

Feladó: Magyarország Kormánya

Dátum: 2012. február 6. 17:18
Tárgy: Magyarország Kormányának hírlevele
Címzett: jozsef@kutasi.eu


Magyarország Kormányának hírlevele 2012-02-06
Találkozó a munkaadók és munkavállalók szervezeteinek képviselőivel

A miniszterelnök munkaadók és munkavállalók szervezeteinek képviselőivel találkozott ma az Országházban. A tárgyalás után Matolcsy György értékelte a 2011-es esztendőt és beszámolt a 2012-es bérkompenzációs megállapodásról.

Orbán Viktor: Ez a nemzet a szabadságharcosok nemzete

Egyoldalas interjút közölt Orbán Viktorral a Le Monde című francia napilap szombat délután megjelent száma, amelyben a miniszterelnök egyebek mellett politikai orientációját, valamint aktuális belpolitikai témákat érintő kérdésekre válaszolt.

Konszolidálni kell az elmúlt másfél év eredményeit

Az a választási lehetőség, hogy Magyarország kilép az Európai Unióból, nem létezik. Magyarországnak az Európai Unióban van a helye, de nem mindegy, hogy milyen unióban – fogalmazott Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter a Kossuth Rádió vasárnap reggeli műsorában.

A nap képe

A Lakhatási, Életviteli, Lelki-segítségnyújtási és Egzisztencia-teremtési Közösségi Program (LÉLEK Program) kőbányai megvalósításáról tartott sajtótájékoztatót Soltész Miklós szociális, család- és ifjúságügyért felelős államtitkár a kerület polgármesterével hétfőn, az új LÉLEK-pont átadásán (Fotó: Horváth Ernő, kormany.hu)