Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. február 12., vasárnap

11.965 - Vége a kutatási szabadságnak!


*** www.nemzetihirhalo.hu *************

Vége a kutatási szabadságnak! - Gyöngyösi Mártont feljelentették, a Jobbik ellen ügyészségi vizsgálatot kezdeményezett az MSZP 
2012/02/10 Nemzeti InternetFigyelő 

A nemzetiszocialista rendszer bűneinek tagadása miatt feljelentette Gyöngyösi Mártont, a parlament külügyi bizottságának jobbikos alelnökét Mesterházy Attila, az MSZP elnöke és Steiner Pál szocialista országgyűlési képviselő. 

    Steiner Pál pénteken sajtótájékoztatón elmondta: a feljelentést a legfőbb ügyészségen tették, noha a vádhatóságnak véleményük szerint hivatalból kellene eljárnia a jobbikos képviselővel szemben.... 

    Az MSZP-s politikus azt is bejelentette, hogy a pártelnökkel közösen a XI. és XXII. kerületi ügyészségen törvényességi ellenőrzési eljárást kezdeményezett a Jobbik ellen, miután Gyöngyösi Márton a párt politikusaként a The Jewish Chronicle című folyóiratnak adott nyilatkozatában megkérdőjelezte a holokauszt magyarországi áldozatainak a számát, azt a tényt, hogy több százezer magyar állampolgárt zsidó származása miatt gyilkoltak meg, illetve deportáltak a második világháború alatt. 

    Az MTI kérdésére Steiner Pál közölte: a törvényességi ellenőrzés során az ügyészség azt vizsgálja, hogy a Jobbik tevékenysége megfelel-e az alaptörvénynek, és ha működését alkotmányellenesnek találja, a folyamat vége a párt feloszlatása lehet. 

MTI - 2012. február 10. 

Hát itt tartunk! Már kételkedni sem szabad! Ez már a gondolati szabadság lábbal tiprása! Mint ha kőbe vésett igazság lenne az áldozatok száma! Itt a tudományos kutatási szabadság teljes eltörlése! Aki meg meri kérdőjelezni a zsidók által kiagyalt számot, bíróság elé kerül! (NIF)