Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. március 3., szombat

12.143 - Bulvárhírektől és elfogultságtól mentes online hírcentrum, szabad hozzáoszlással, olvasói hír-beküldéssel, napi pozitív hírekkel, vásárlási tippekkel

Feladó: RP Hírek

Dátum: 2012. március 3. 14:12
Tárgy: A munkáltató fizetné a bérletet,Nem lesz több lomtalanítás,Ázsia Budapesten,Zöld világ,Keresetek,Az év fája
Címzett: Kutasijozsef1956 <kutasijozsef1956@gmail.com>



Kötelező lenne a bérlet kifizetése a munkáltatóknak?

Kötelező lenne megtéríteniük a munkáltatóknak július 1-től a közigazgatási határon belül (helyben) lakók munkába járási költségeit is - derül ki egy törvényjavaslatból. Az előterjesztést sürgősséggel tárgyalja az Országgyűlés anélkül, hogy egy szót szólt volna a kormány a tervekről a munkáltatói érdekképviseleteknek.
bővebben>>>

Telefonhívásra jön a konténer: véget érhet az általános lomtalanítás

Az általános lomtalanítás helyett az emberek egy évben egyszer a lakásuk elé kiszállított konténerbe dobhatnák a lomokat. Az államtitkár szerint ez nem terheli pluszköltséggel a városokat.
bővebben>>>

Egy csipetnyi Ázsia Budapest szívében

A Kohinoor Bazár nevét a világhírű Koh-i Noor gyémántról kapta, mely a világ legnagyobb 105 karátos drágaköve.  Ugyanilyen különleges jelenség a Budapest szívében található Kohinoor Bazár, mely az ország legnagyobb területű muszlim boltja. Tartson velünk egy virtuális kalandra és látogassa meg üzletünket!
bővebben>>>

Legyen zöld a világ!

A Zöldvilág.infó Kft. egyik weblapja a zoldvilag.info, melynek címlapján olvasható egy mottó: „… a kertünkbe minden belefér: kutyánk, macskánk, garázsunk, házunk, feleségünk, férjünk, gyerekeink, örömünk, bánatunk, egyszóval az életünk.”
bővebben>>>

Melyik ágazatban lehet a legtöbbet keresni Magyarországon?

Informatikai és műszaki végzettséggel lehet a legjobb fizetésre számítani. A nemzetgazdaságban - a legalább öt főt foglalkoztató vállalkozásoknál a közszférában és a nonprofit szervezeteknél együttesen - alkalmazásban állók létszáma átlagosan 2 millió 663 ezer fő volt 2011 decemberében, 32 ezer fővel kevesebb, mint egy évvel korábban
bővebben>>>

A Magyar hárs lett Az Év Európai Fája

Hét öreg európai fa közül az internetezők választották ki, melyik legyen az Év Európai Fája. A díjátadó Brüsszelben lesz.
bővebben>>>

Fogadj örökbe egy macit! - Jótékonysági akció a fogyatékkal élőkért

Kokó, a Magna Cum Laude, Cseh László, Hegyi Barbara és Badár Sándor – ők is felajánlották plüssmackójukat a Fogadj örökbe egy macit! elnevezésű jótékonysági aukciós kampány keretében. Az árverésen értékesített macik bevételéből munkahelyteremtő program és alapítvány létrehozását tervezik.
bővebben>>>

A házi gyermekorvosoknak is emelkedhet a bérük a teljesítmény alapján?

A házi gyermekorvosok tiltakoznak amiatt, hogy az egészségügyi ágazatban most tervezett béremelés az alapellátás dolgozóit nem érinti. Ugyanakkor egy a kormány honlapjára csütörtökön felkerült rendelettervezet szerint más módon mégis emelkedhet a házi gyermekorvosok bére, miután áprilistól bővítenék a teljesítményfinanszírozásuk alapjául szolgáló mutatószámok, vagyis indikátorok körét.
bővebben>>>

Gokartsport: Bemutatjuk az új RIMO EVO 6-ot

Az idei Frankfurti Nemzetközi Gokartkiállításon mutatta be a RIMO cég az új EVO 6-os bérgokartot, amely egy valódi versenyautó érzetét kölcsönzi a gokartrajongóknak. Az új RIMO EVO 6 első pillantásra elsősorban stílusával, kifinomult formájával és valóban lenyűgöző, igazi "versenyautós" design-jával vonja magára a figyelmet.
bővebben>>>
RichPOI.com - a teljesen független, bulvártól mentes, hír és vásárlói portál
Igyekszünk elkerülni a reggeli borzongással történő napindítást, ezért a pozitív és optimista szellemiséget az egész portálra kiterjesztjük. Ezáltal más cikkeink sem a bajt, a válságot, bűnt, a pesszimizmust kívánják erősíteni szenzációhajhász módon, hanem inkább a megoldást, a kiutat, az optimista hozzáállást támogatjuk.
************