Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. március 9., péntek

12.192 - Anarchia fenyeget az ország elcigányosodott régióiban > Hunikum 2012-03-08 13:46:50

www.nemzetihirhalo.hu *************

Anarchia fenyeget az ország elcigányosodott régióiban 
Hunikum 2012-03-08 13:46:50 

Csaknem teljesen megszűnt az állam kontrollja azok felett a területek felett, amelyek menthetetlenül elcigányosodtak. A rendőrség tehetetlen, a kisebbségbe került magyar lakosság pedig a házaiba zárkózik vagy elmenekül. Normális ez így? 

Valamirevaló országban a jogkövetőket védenék. Nálunk nem. 

Miközben ellopják a közúti jelzőtáblákat, levágják a külterületi légvezetékeket, lerombolnak, lebontanak mindent, ami mozdítható, megverik a rendőrt, megfenyegetik a családját, terrorizálnak teljes településeket, mindezekről még csak beszélni sem lehet! Hazánkban ugyanis vannak tabu témák, az internetes honlapok bűncselekményeket taglaló rovataihoz nem lehet például "cigányozva" hozzászólni még akkor sem, ha valaki nem uszít, nem szólít fel a romák kiirtására, pusztán csendesen megjegyzi, hogy cigány volt az elkövető. 

Emberek! Itt az összes hatalmon lévőnek elment a józan esze? Mikor fogják már fel végre, hogy csak az tud építeni, akit hagynak is, hogy dolgozzon? Az adófizető nem számít? A NAV emberei sorra vetik be az undorító trükkjeiket orvosok, tanárok, zenészek és az Isten tudja még, hogy kikkel szemben, de az élősködőket, a munkaképesen is munkakerülőket sosem találják meg? Az utak mentén kocsikban dekkoló striciket, a kábítószert terjesztő terepjárós bűnözőket vajon mikor kapják el? 

Magyarország lakói nagyobb biztonságban élhettek Hunyadi Mátyás idején, mint a harmadik évezredben. Akkor feudalizmus volt. 

És most?