Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. március 10., szombat

12.196 - A fedőneve: Fidesz? "Csak felfelé szabad, s lehet emelkedni..! "Hajózni márpedig kell..!

From: mandinka.bt

Date: 2012. műrcius 10. 
Subject: A fedőneve: Fidesz?"Csak felfelé szabad, s lehet emelkedni..!"Hajózni márpedig kell..!
To: Kutasi József Antal

Jobbik: Ne rejtőzködhessenek tovább a kommunista besúgók, ügynökök és egyéb alantas lények! MSZP: Biztonságot mindenkinek! KDNP: Lesz-e önálló kórházi képviselete az észak-budai agglomeráció vonzáskörzetének? LMP: Fideszes klientúraépítés az állami földekkel, - ez a kormány is kisemmizi a családi gazdálkodókat? Fidesz: Mi lesz a megyei sportigazgatóságok sorsa?
 
MSZP: Meddig tart még a népnyúzás? Kormány: Nincs visszaút! Jobbik: Hajlandók segíteni a családokat? Kormány: Tettük és tesszük! KDNP: Hogyan változik a felsőoktatás? Kormány: Neme lesz röghöz kötés! LMP: Miért hallgatnak az IMF-tárgyalásokról? Kormány: Készek leszünk minden olyan feltétel elfogadására, amelynek teljesítése az ország hosszú távú gazdasági stabilitását, versenyképességének erősítését és a gazdasági recesszió elleni küzdelmet segíti elő. Fidesz: Mi lesz a Képcsarnok kiállítóhelyeinek jövője? Kormány: Megmentjük!
 
Jobbik: az SZDSZ legsötétebb időszakára jellemző politikát folytatják? Kormány: A közösségi közlekedési szektor átalakítása, az utazási kedvezmények strukturális felülvizsgálatát célzó javaslatok mérlegelése folyamatban van! MSZP: Budapest nem Tarlós Istváné, nem Rogán Antalé és nem is a kormányé, Budapest a szabad polgároké! Kormány: Klasszikus csontváz, amit itt hagytak! Fidesz: Milyen módon kívánja mérsékelni a kormány az emberek egészségét súlyosan veszélyeztető szállóporszennyezést? Kormány: Ez nem por! LMP: Miért csúszik az Eszközkezelő beindulása? Kormány: Nyitott a forrás!