Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. március 10., szombat

12.209 - Egy magyarért rajong a Metallica, Új árfolyamrögzítés, Nőnap, DiétABC, Lovasexpedíció, Virtuális gyógymód

From: RP Hírek

Date: 2012. március 9.
Subject: Egy magyarért rajong a Metallica,Új árfolyamrögzítés,Nőnap,DiétABC,Lovasexpedíció,Virtuális gyógymód
To: Kutasi József Antal


Antal Nimród lesz a Metallica filmjének rendezője

Antal Nimródot kérte fel a Metallica készülő 3D-s filmjének rendezésére. A hírek szerint rajonganak a magyar rendezőért, ezért bízzák rá a mozifilmjüket.
bővebben>>>

A Nemzetközi Nőnap története

Március 8-án tartják a Nemzetközi Nőnapot annak emlékére, hogy 1857-ben ezen a napon New Yorkban mintegy negyvenezer munkásnő sztrájkolt egyenlő bérért, munkaidő-csökkentésért. A nők jogai és a nemzetközi béke napját 1977-ben tette hivatalos ünneppé az ENSZ-közgyűlés.
bővebben>>>

Megoldás a diétázóknak: DiétABC

Sokat gondolkozott azon, hogy hol vásárolhatna kizárólag diétás élelmiszereket egészségesebb életmódhoz? Ha tudni szeretné, hogy melyik élelmiszer egészséges, és tartalmaz minél kevesebb ártalmas anyagot, akkor itt van egy új megoldás, a DiétABC, ahol egy helyen megtalálhatja mindezeket, több mint 3000 diétás termékből választva.
bővebben>>>

7000 kilométer nyeregben – Történelmi lovas expedíció Ázsiába

Kazahsztán fővárosába, Asztanába, majd onnan Iránba tart az a napokban indult expedíció, melynek tagjai közel fél éven át mintegy 7000 kilométert tesznek meg lóháton szkíta és hun, valamint magyar és kun vonulási területeket érintve, sok helyen követve a Selyemút vonalát.
bővebben>>>
 

Virtuális gyógymód valódi betegségekre?

A kaliforniai Thrive Research olyan szoftvereket fejlesztett ki, melyek segítségével többféle akut és krónikus megbetegedés is kezelhető, valamint a páciensek virtuális világban tanúsított viselkedése alapján az eredményeket pszichológiai terápiákba is be lehet illeszteni.
bővebben>>>

Egészségben, betegségben - a munkáltató is segíthet

2012-től a munkáltatók adó- és járulékmentes juttatásként adhatják alkalmazottaik számára az egészségbiztosítási szolgáltatást, mely számos előnnyel jár a biztosítást megkötő munkáltatók és a szolgáltatást igénybe vevő munkavállalók számára is.
bővebben>>>

Megállapodtak a bankokkal az árfolyamrögzítésről

Kompromisszumot kötött a kormány a Bankszövetséggel az árfolyamrögzítés feltételeiről – értesült az Index. Azoknak járna kedvezmény, akik 20 millió forintos vagy kisebb hitelt vettek fel devizában.
bővebben>>>

Új és használt lakás vásárlására már igényelhető kamattámogatott hitel

A kormány kedd este 18 órai határidővel hatályba léptette az otthonteremtési kamattámogatásról szóló kormányrendeletnek az új lakás vásárlására, építésére, és a használt lakás vásárlására, korszerűsítésre vonatkozó részét - a módosítás a legutóbbi Magyar Közlönyben jelent meg.
bővebben>>>

Egyre jobban terjednek a megújuló energiaforrások Magyarországon

Ahogy az sok nyugati "vívmánnyal" kapcsolatban már korábban tapasztalható volt, a zöld energiabeszerzés lehetősége is elért hazánkba. Mind lakossági, mind vállalati körben elérhető már a tiszta energia ellátás Magyarországon, de várhatóan nem fog zöldbe borulni az ország, és nem csak a fizetőképes kereslet hiánya miatt.
bővebben>>>

Nőnapi virág tippek

Ismét elérkezett a nőnap. Ön is gondban van, milyen virágot vegyen a család hölgy tagjainak vagy csak betér egy virágboltba és megveszi az első virágot, amit meglát? Segítünk!
bővebben>>>

A Google Play váltja az Android Market portált

A Google fontos lépésre szánta el magát, és egyetlen platform keretében biztosítja a hordozható készülékek felhasználóinak az eddig külön-külön elérhető tartalmakat, a szokásos menetrendben.
bővebben>>>

MÁV: csökkenő veszteség, növekvő utasszám

Majdnem 13 milliárd forinttal kevesebb vesztesége keletkezett a MÁV Zrt.-nek tavaly, és a szállított utasok száma is nőtt.
bővebben>>>
RichPOI.com - a teljesen független, bulvártól mentes, hír és vásárlói portál