Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. március 12., hétfő

12.224 - Hazatérés Rádió

Feladó: Hazatérés Rádió 

Dátum: 2012. március 12. 15:16
Tárgy: HTR Hírlevél
Címzett: jozsef@kutasi.eu

Eltelt egy év!
Mahgar, 2012, március 12 - 00:21

gy

Eltelt egy év, s az élet kereke tovább fordult itt a földön. Jani bácsi (mert, hogy nekünk Jani bácsi) a barátunk, harcostársunk és lelki támaszunk. Nem csak volt, hanem most is az. Nem távozott közülünk, itt van minden percben velünk. Egy harcot, egy nagyon fontos harcot elvesztett. Súlyos, könyörtelen betegség győzte le. Ő egy igazi harcos volt, hisz a végsőkig, az utolsó percig harcolt. Akár hányszor ágyba lökte a gonosz, Ő fölállt és a szembe nézett vele. Tudta, hogy ezt a harcot nem nyerheti meg, mégis példásan, méltósággal viselte a kínzó fájdalmat, az elmúlást.

Eltelt egy év, és mintha mi sem történt volna. Szivünkben továbbra is elevenen él. Csak fizikai lénye, kézfogása, mosolya hiányzik. Lelkünkben itt van változatlan és továbbra is támaszunk.

Tavaly, március 12-én -  amikor Jani bácsi örök álomba szenderült -  arra gondoltam, vajon mi fog történni  egy, öt, vagy tíz év múlva? Talán elfeledem arcát, vonásait, szavait. Most, egy év távlatából tudom, hogy sohasem fog halványulni emléke.

Nap, mint nap állunk döntések előtt. Azelőtt sokszor mentünk Jani bácsihoz, kiváncsian vártuk Ő hogyan vélekedik, mit gondol, mit tegyünk. Ha vissza tekintek az elmúlt egy évre, ez semmit sem változott. Döntések meghozatala előtt, arra gondolunk, vajon Jani bácsi mit mondana, és tudjuk mit mondana – igen, még most is segít.

 

/Harcostársak, Barátok/

j

jj
Hazatérés Rádió
1138 Budapest
Szekszárdi u. 26.
06 70 282 89 46