Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. március 13., kedd

12.238 - A KANADAI MAGYAROK ÜZENETE A BUDAPESTI, MÁRCIUS 15-ÉN INDULÓ BÉKEMENET MAGYARORSZÁGÉRT RÉSZTVEVŐIHEZ

From: Laszlo Csano

Date: 2012. március 13. 
Subject:  Bekemenet marcius 15-en
To: Kutasi József Antal <jozsef@kutasi.eu>,

 

A kanadai magyarok üzenete a budapesti, március 15-én induló Békemenet Magyarországért résztvevőihez

Dr.László Csánó  

Kedves Honfitársaink!

Mi, kanadai, egységes nemzetben gondolkodó magyarok, akik aláírásunkkal igazoltuk együttérzésünket a január 21-i kormánypárti Békemenet résztvevőivel, lélekben csatlakozunk a március 15-én indulókhoz is. Egyetértünk a Békemenet Magyarországért Egyesület szervezőinek nyilatkozataival, azzal, hogy a magyar haza függetlensége, felvirágoztatása, a keresztény alapokon nyugvó kormányzása mindennél fontosabb, mert csak így lehet a Szent Korona büszke országaként megmaradni Európában.

Kedves Honfitársaink!

Lélekben Veletek vonulunk a Magyar Tudományos Akadémia elől a Kossuth téren tartandó központi rendezvényre, ahol Orbán Viktor miniszterelnök mond ünnepi beszédet.

Lélekben Veletek leszünk, mert tudjuk, hogy Magyarország immár mindannyiunk hazája, különösen amióta megszületett az új Alkotmány, amióta megfogalmazódtak azok a demokrácia elveire épített sarkalatos törvények, amelyek többek között biztosítják mindenki számára a lehetőséget, hogy magyar állampolgárrá váljék.

Fizikailag távol ugyan, de lélekben Veletek és lengyel barátainkkal együtt megyünk az Országházig, hogy megmutassuk a világnak: hazug minden külföldön megfogalmazott és terjesztett propaganda, hazug minden megfizetett, képmutató, szélhámos mesterkedés, amely Magyarország és nemzetmentő, nemzetféltő kormányának lejáratására irányul.

Töretlen hittel hisszük, hogy Isten Magyarországot nem gyarmatnak, nem a pénzvilág vazallusának szánta, hanem független, szabad államnak, a magyar népet pedig saját sorsát irányítani képes nemzetnek, amely a keresztény értékek megőrzésével és felmutatásával példát mutat Európának és a világnak.

"Magyarország megújulásának történelmi ideje van", ismételjük az Országgyűlés alelnökének, Lezsák Sándornak a kijelentését. Ennek a megújulásnak a sikerét mi, kanadai, egységes nemzetben gondolkozó magyarok minden erőnkkel és eszközünkkel támogatjuk.

Isten minket úgy segéljen!

Dancs Rózsa főszerkesztő, Kalejdoszkóp-Kaleidoscope

Toronto, 2012. március 8.