Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. november 6., kedd

15.896 - Szabó József Koppány Otthonvédők Veszprém Civil Kontroll Veszprém Megyei koordinátor > A KILAKOLTATÁSI MORATÓRIUM AZONNALI ELRENDELÉSE


A KILAKOLTATÁSI MORATÓRIUM AZONNALI ELRENDELÉSE 

Képviselő Urak és Hölgyek! 

A KILAKOLTATÁSI MORATÓRIUM AZONNALI ELRENDELÉSE

végett peticióval fordulunk az ország jelenlegi, a népakarattal szembe menő kormánya és az országházba bejutott épviselőkhöz! 

INDOKLÁSUNK: 

1/ Váratlanul megérkezett a hideg idő! Szociális munkásaink éjt nappallá téve sem győzik már a hatalmas számú hajléktalant ellátni! 

2/ Valamire való gazda kutyájának ólat épít és naponta egyszer meleg étellel kínálja a jószágot! 

3/ A bíróságok egyre gyakrabban adnak igazat a hitelbe belefulladt adósoknak! 

4/ A kormányzó elit egyetlen választási ígéretét nem tartotta be! Nincsenek beígért munkalehetőségek, nem működik, vagy nem megfelelően eszközkezelő, nincs segítség a bajbajutottaknak! 

5/ Csak szűk rétegnek hozott megoldást az úgy nevezett "segítség"! ("Árfolyam gát") 

6/ Mára már nyílt "titok", hogy a deviza hitel a XXI. század legnagyobb pénzügyi csalása volt! Jogi nyelven ezt hibás banki terméknek nevezik - most már világszerte. Devizában nyilvántartott és elszámolt hitellel van összemosva. Közben számos, ma már bíróságok által is elismert pénzügyi törvénytelenséggel "fűszerezték" - ködösítő kísérletként, nehogy az önhibájukon kívül bebukott hitelesek legalább 0-ásra hozhassák ki az ügyletet! 

7/ Rémítően magas azoknak a száma, akik "devizahitelüket" erőltetve fizették, miközben más kötelezettségük elmaradt, közmű és más hitelekbe buktak bele, munkájuk nincs. Ebből következően helyzetük kilátástalan! 

8/ Kiskorú gyermekek "télvíz" idején nem kerülhetnek utcára! Nem kerülhetnek szüleiktől elszakított állapotba! "Köszönjük" a nemzet nevében a gyámhatóságok "Segítségét"! Lehetőleg nem kérünk belőle! 

9/ Minden ország támasza és talpköve a CSALÁD! A család egyben maradása NEMZETI ÜGY! 

10/ Munkahely nélkül vegetáló embertársainknak megélhetési gondjai vannak, szó szoros értelemben milliók éheznek, míg arra érdemtelen emberfazonú bűnözök a közösség termelt vagyonát lopták/lopják szét! A jólétben dőzsölnek! 

11/ Az elmúlt 22-23 év felelősei-bűnösei, a jelenlegi és '45 óta folyamatosan kirabolt helyzetünkért régen börtöntölteléknek valók szabadon lófrálnak! 

Indokaink alapján, soron kívüli intézkedését követelünk a kormányzattól! Név szerinti szavazást várunk el az ezzel kapcsolatos törvények/intézkedések megszavazásakor az képviselőktől! 
Önök arra is tettek esküt, hogy minden választójuknak gondját viselik. Ennek az esküjüknek - a munkaköri kötelességüknek (a magyarok pénzén érettünk el és kitartva) - eddig nem feleltek meg. Önökön múlik, ezt a magyarok emlékezete hová fogja sorolni. 

Szabó József 
Koppány Otthonvédők Veszprém 
Civil Kontroll Veszprém 
Megyei koordinátor
 
http://www.peticiok.com/a_kilakoltatasi_moratorium_azonnali_elrendelese