Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2013. január 1., kedd

16.206 - Halász József: Újévi üzenet

Feladó: Halasz Jozsef 
Dátum: 2013. január 1. 18:02
Tárgy: Újévi üzenet

2013 a Földanya Világkorszakának első éveként a Szent Korona iránymutatásának éve lesz, ami elindítja a nyugati civilizáció felváltását az ősi civilizációval, az államok és nemzetek kapcsolatait meghatározó föderáció gondolkodási módját a nemzetek szabadságán alapuló konföderációval.

http://gondoskodomagyarorszag.com

Cim130101.jpg 

Kattints a fenti képre a videólevél megtekintéséhez!

 

Újévi üzenet  

2013 a Földanya Világkorszakának első éveként a Szent Korona iránymutatásának éve lesz, ami elindítja a nyugati civilizáció felváltását az ősi civilizációval, az államok és nemzetek kapcsolatait meghatározó föderáció gondolkodási módját a nemzetek szabadságán alapuló konföderációval.

Érvényesül Aquinói Szent Tamás megoldása az arisztotelészi szillogizmus agnosztikus konklúzió-követésére: a transzcendentális premissza dönti el, hogy melyik megoldást kell választani.

Az emberiség történelme során felhalmozódott premisszarendszer két – formál-logikai alapon - követhető konklúziót eredményezett: a diktatúráét és a szabadságét.

A diktatúra bukásával végződött Világtörténelmi korszak a nyugati civilizáció gondolkodási módját követte, így pusztán kizárásos alapon is azt kell mondani, a szabadságot jelentő premisszának kell érvényesülnie.

Azt kell mondani, hogy az emberiség történelme olyan helyzetet teremtett, ami nem ad választási lehetőséget.

Emlékeznünk kell arra, hogy amikor még megvolt a lehetőségünk a választásra, mindig rosszul döntöttünk. Az emberiség hiba-folyamatának tökéletes „tényfeltárója” Madách Imre Ember tragédiája.

Hatezer évvel ezelőtt a mezopotámiai Úr városában kőbe vésték az Igaz Bibliát, a Szövetséget a Teremtő és az ember között.

Elmulasztottuk, hogy e szerint éljünk.

A magyarság ekkor kapta a Szövetség életben tartását hagyatékként, amit Magyar Küldetésként kell gyakorlatba ültetnie, amikor az idő elérkezett.

Jézus életével minden élethelyzetre adott megoldást, a szabadságot jelentő Isteni Iránymutatás szerint, felelevenítve a Szövetséget. 

Elmulasztottuk a Jézus-követést.

Tabuk, bálványok, dogmák rabjaivá váltunk, amelyek elvették tőlünk az emberként élés szabadságát, a tiszta kereszténységet, ami a normális létről szóló tanítás.

A Magyar Küldetés teljesítésére akkor is volt lehetőségünk, amikor még ez választást jelentett. 

973-ban Géza a legnagyobb Isten elleni bűnt követte el a Quedlinburgi Szerződés megkötésével, mert engedte az istentudóként istenszeretővé válva egységbe kovácsolódott, minden téren legyőzhetetlen erejű magyarságot „szenvedhetetlen igába” kényszeríteni.

Ettől kezdve a zsidókeresztény egyházzal támogatott diktatúra erejét nem tudtuk legyőzni – vagyis nem voltunk képesek helyesen választani -, sem Dózsa György, sem Bocskai, sem Rákóczi, sem a negyvennyolcasok, sem az ötvenhatosok vezetésével.

Az 1980-as évized utolsó éveiben megrengett a diktatúra, a világhatalom gyakorlása átalakíthatósági helyzetbe került.

Miután Bibó István utolsó esszéinek egyikében cáfolhatatlan érvekkel bebizonyította, hogy a szocialista-kommunizmus és a liberális kapitalizmus nemhogy nem kibékíthetetlen (antagónisztikus) ellentéte egymásnak, hanem lényegileg azonos, adva volt a lehetőség arra, hogy ezt a felismerést gyakorlattá tegyük tényleges rendszerváltással, vagyis gondolkodási mód minta (paradigma) váltással.

Ezt a lehetőséget is elmulasztottuk.

Az ok mindenki számára ismert: a hatalom gyakorlói ellenérdekeltek voltak ebben, ezért megtévesztéssel önmaguk ellenségévé tették az embereket.

A Teremtő elvette tőlünk a diktatúra és a szabadság közötti választási lehetőséget azzal, hogy a Földanyag Világkorszakának gondolkodási mód mintájává (paradigmájává) tette az ősi civilizáció szabadságra épülő értékrendjét.

Ugyanakkor megnyitott egy választási lehetőséget, azzal, hogy nemcsak iránymutatásait elevenítette fel, hanem az emberi történelem következő fejezetének irányelveit is megismertette velünk. Mindezt a Szent Korona Értékrendben kaptuk meg.

Tehát választási lehetőségük arra vonatkozik, hogy a Magyar Küldetés teljesítésével a legkevesebb veszteséget elszenvedve vezetjük át az emberiséget a Földanya Világkorszakába, vagy ismét elmulasztjuk a lehetőséget és részesei leszünk az emberiséget megtizedelő világégésnek.

Döntésünkhöz figyelembe kell venni a diktatúra bukásának jelenlegi állapotát:  

-    a nyugati civilizáció liberális-kapitalista gondolkodási mód mintájának (paradigmájának) alapja visszafordíthatatlanul összeomlott[i], ezért Orbán Viktor látszatkonföderáció-terve önellentmondásosságát nem tudja bizonyítani, hiszen gyakorlati megvalósítására nem kerülhet sor, 

-    elkerülhetetlen a nyilvános vita az eddig tabuként kezelt föderáció–konföderáció kérdésében, hiszen az „F wold” (föderatív vidék) – és az erre épülő Világkormány (amely létrejöttét XVI. Benedek pápa is támogatja) - tarthatatlansága egyre nyilvánvalóbb[ii].

Ugyancsak figyelembe kell venni a Földanya Világkorszakának lelki és értelmi előkészítettségét:

-    az istentudás megismerésének egyre növekvő igénye és gyakorlattá válása, ami istenszerető egységgé válva ismét minden téren legyőzhetetlenné teszi a magyarságot,

-    az egységes irányelv megfogalmazása az Isteni Iránymutatás alapján azt bizonyítja, hogy az ősi civilizáció nem idejétmúlt (anakronisztikus) őskövület, hanem az egyetlen élhető életforma, a Teremtő és az ember Szövetségének megvalósulásaként[iii].

Azok számára, akik érzik és értik 2013 üzenetét, vagyis a helyes választást, és azok számára, akik csak ezután fogják érezni és érteni, az istentudás elmélyítésére minden vasárnap 14 órától ismeretszerző beszélgetést tartunk Szegeden, a Diófa vendéglő különtermében és az interneten, videobeszélgetés formában.  

Az istentudás istenszeretővé válására mindenkit szolgál a Szent Korona zarándokút, ami pünkösdkor indul Csíksomlyón és Nagyboldogasszony napján teljesedik be.

Kérem a Magyarok Istenének erőt, megvilágosodást és kitartást adó kegyelmét ahhoz, hogy az istentudásban istenszeretővé egységesült magyarság helyes döntésével teljesítse a Magyar Küldetést!

Kelt Szegeden, 2013. Fergeteg havának 1. napján

Árpád sarja, Halász József