Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2013. január 27., vasárnap

16.277 - Exkluzív: "Magyarország méltán része a nyugati világnak"

** www.nemzetihirhalo.hu *************

Exkluzív: "Magyarország méltán része a nyugati világnak" 
KK 2013. január 27., 07:18 Hír TV - MNO 

Elismerően nyilatkozott a nemzetközi szervezetek által bírált magyar jogszabályok módosításairól az amerikai külügyminisztérium helyettes államtitkára. Thomas Melia a hét közepén háromnapos látogatás tett Magyarországon. 

Kormányzati és civil szervezetek, valamint egyházak és kisebbségek vezetőivel találkozott, hogy tájékozódjon az új alaptörvény bevezetése utáni politikai fejleményekről. A politikus szerint az Orbán-kormány együttműködően reagált a nemzetközi bírálatokra, és több módosítást végrehajtott a jogszabályokban. Ugyanakkor Washington még mindig aggódik amiatt, hogy néhány kormányzati vezető kezében túl sok hatalom koncentrálódik. 

"Igen, értékeljük, hogy a magyar kormány konstruktívan reagált az általunk és mások által felvetett javaslatokra - mondta Thomas Melia a Hír Televíziónak. - Szerintem ez mutatja, hogy Magyarország méltán része Európának és a nyugati világnak. Tehát nagyra tartjuk azt, hogy valóban több módosítást végrehajtottak a jogszabályok szövegében - fogalmazott a külügyi államtitkár. Egyes fenntartásaink így okafogyottá váltak, de azért van néhány, amelyet nem sikerült eloszlatni" - tette hozzá a politikus. 

A Thomas Meliával készült interjút a Hír TV külpolitikai magazinjában, a Hírvilágban 17 óra 30 perckor láthatják. 



Fő módszerük az, hogy a közönséget egy egész, mérgező információ- és igazságpótlékokból összegyúrt világszemlélettel etetik. A teljes körű, egész Világhazugságot, amit a legtöbb ember el is hisz, nagyon céltudatos, összehangolt és gondosan irányított koholmányok szakadatlan áradatából építik fel és tartják fenn. Az igazság szelleme kimúlt, s a világméretű totalitarianizmus (ami teljesen kizárja annak lehetőségét, hogy az egyes ember élete alakulását maga irányítsa, döntéseivel 
és cselekedeteivel, azt befolyásolni tudja) egy előretörő változat új, halálos ölelésbe fonja az emberi szabadságot." 
(Diane Harvey) 


KUTASI JÓZSEF ANTAL:

http://hirfutar.kutasi.eu/polhirfut.pdf 

https://picasaweb.google.com/daniel.kutasi 

https://www.google.de/search?q=kutasi+j%C3%B3zsef&hl=en&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=zJufUKynE5P34QSr3IHAAw&ved=0CDsQsAQ&biw=1920&bih=955