Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2013. január 27., vasárnap

16.286 - Az MSZP jogilag NEM IS LÉTEZIK!

www.nemzetihirhalo.hu *************

Az MSZP jogilag NEM IS LÉTEZIK! 
Itt a legfőbb ideje helyreállítani a Szent Korona Alkotmányának jogfolytonosságát! 

Történelmi pillanatok tanúja voltam tegnap délután. 

A Fővárosi Törvényszéken 2013.01.24-én 13 órától 17 óráig tartó bírósági tárgyaláson Minda Zoltán felperes bebizonyította, hogy igaza van, sőt, azt is, hogy a vele szemben álló két alperes közül az egyik, az MSZP NEM IS LÉTEZIK. 


Minda Zoltán ebben a perben az édesanyját képviselte, aki MSZMP-tag volt évtizedeken át, és keresete arra irányult, hogy a bíróság állapítsa meg: az alperes MSZMP megsértette az ő személyiségi jogait, az emberi méltósághoz és a jogbiztonsághoz fűződő jogait, amikor a pártvagyon őt illető részét is a megkérdezése nélkül és akarata ellenére ELTÜNTETTE, és a párt törvénytelen intézkedései az ő személyére, mint volt párttagra is rossz fényt vetnek. 

Az MSZMP vagyona az ú.n. rendszerváltás idején kb. 9 milliárd Ft-ból és sok száz ingatlanból állt. Az évtizedek óta működő társadalmi szervezetek (pl. az MSZMP) vagyonelszámoltatására törvényt hoztak. Az MSZMP NULLA vagyont kimutató jelentést készített. A még be sem jegyzett új párt, az MSZP adott be kimutatást erről a vagyonról, holott rá nem is vonatkozott az MSZMP-re, mint régóta működő szervezetre kötelező törvény. 

Ráadásul az MSZP SOHASEM ALAKULT MEG szabályosan, az összes társadalmi szervezetre kötelező törvények szerint. Az igaz, hogy az MSZMP kongresszusán bejelentették, hogy a jövőben MSZP LESZ a jogutódjuk, de pl. még az alapítók (minimum tíz fő) neve sem állapítható meg az MSZP által a cégbíróságon jóval később bejegyeztetésre benyújtott iratokból. 

Tehát a párt vagyonát, ami a párttagok tagdíjbefizetéseiből és az állami vagyon pártvagyonnak tekintett részéből állt, az MSZMP egy nem létező pártnak "játszotta át", amely később sem, sohasem lett szabályosan bejegyezve. (Ezt a műveletet közönségesen sikkasztásnak nevezik...) 

Mindezekért felelőssé tehető az MSZMP, amely nem tett semmit a vagyona "átjátszása" ellen, az MSZP, amely a sajátjaként bánt (élt vissza) mások vagyonával, és az állami szervek, a törvényhozó és az ítélkező fórumok, amelyek ELFOGADTÁK a törvénysértő bejegyzést és jelentéseket. Ez az ügyet tárgyaló bíróság is hozott korábban olyan döntést, amely helyben hagyta a törvényellenes helyzetet. 
Hárman jelentkeztek beavatkozónak a felperesi kereset mellett. Az alperesek ügyvédjei sem ellenezték elfogadásukat, bár mindketten azt az álláspontot képviselték, hogy az MSZP az MSZMP "jogutódja". 

A bíróság végül elegendőnek találta a bizonyítást, és le akarta zárni a tárgyalást. 

Minda Zoltán csalódását fejezte ki, hogy a bíróság maga akar ítélkezni, holott az addig elhangzottakból kiderül: azt elfogulatlanul nem tehetné, ezért más ítélkező fórum elé kell vinni az ügyet, ráadásul, az is bebizonyosodott, hogy a két alperes közül az egyik jogszerűen nem is létezik: csak az MSZMP a valóságos alperes, az MSZP jogilag NINCS! 

A tegnapi tárgyalás ezért "eredménytelenül" végződött, de a hallgatóságot lenyűgözte Minda Zoltán felkészültsége, ahogyan fejből sorolta a paragrafusokat, a dátumokat, és pillanatok alatt megtalálta és idézte a maga elé készített okiratok megfelelő szakaszait. A hallgatóság egymás között suttogta: "Most történt meg az igazi rendszerváltás!" Engem boldoggá tett a történelmi pillanat átélése, és az, hogy tanúja lehettem Minda Zoltán mindvégig korrekt és udvarias hangú jogi zsonglőrködésének, amelyet úgy vitt véghez négy órán keresztül, hogy a három jelen volt jogász (a bíró, az MSZMP és az MSZP jogi képviselője) szinte megsemmisült a szakmájában. A bíró ellenérzéseit, türelmetlenkedését többször észlelhettük, de fegyelmezhette őt a hallgatóság és három felvevőkészüléke. A fiatal bírónő később egyszer ügyvéd úrnak is szólította Minda Zoltánt, amivel egyértelműen elismerését fejezte ki a nem-jogász felperes iránt. 

Most már csak egy FÜGGETLEN bíróság kell, amely kimondja (merje kimondani!): az MSZP NEM LÉTEZIK, - és kezdjük elölről a "rendszerváltást"! - Itt a legfőbb ideje helyreállítani a Szent Korona Alkotmányának jogfolytonosságát! 
- Vajon létezik-e ma ILYEN FÜGGETLEN bíróság Magyarországon?! 

KSM 

Kapcsolódó videó: Minda Zoltán - nem létező orosz szervezet jogutódja akar ingatlant(2012.04.18) 

--


KUTASI JÓZSEF ANTAL:

http://hirfutar.kutasi.eu/polhirfut.pdf 

https://picasaweb.google.com/daniel.kutasi 

https://www.google.de/search?q=kutasi+j%C3%B3zsef&hl=en&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=zJufUKynE5P34QSr3IHAAw&ved=0CDsQsAQ&biw=1920&bih=955