Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2013. január 24., csütörtök

16.261 - Csaba László: A Magyar Csodaszarvas Egyesület csatlakozik az MVSZ felszólalásához a támadott magyar közösségek védelmében

Feladó: MVSZ Sajtószolgálat 
Dátum: 2013. január 24. 17:15
Tárgy: A Magyar Csodaszarvas Egyesület csatlakozik az MVSZ felszólalásához a támadott magyar közösségek védelmében
Címzett: Kutasi József Antal

Január 22-én közzétettük a Magyarok Világszövetsége felszólalását  a Kolozsvári Magyar Mozgássérültek Társulata és a támadott magyar közösségek védelmében. A hátrányos helyzetű kolozsvári magyar közösséget ért támadások elleni tiltakozáshoz csatlakozott a Magyar Csodaszarvas Egyesület, amelynek levelét alább közzétesszük.

 

A tavalyi csíksomlyói utunk utolsó állomásán öröm és büszkeség töltött el minket a barátságos, modern, ragyogó tisztaságú Szent Kamill Otthon láttán. Az életük alkonyán ápolásra szorulók és a mellettük nemrég felszentelt, leányanyákat befogadó Árpád-házi Szent Erzsébet Otthon lakóinak egymáshoz való közelsége a múlt tiszteletét és a magyar jövőbe vetett reménységet hivatott erősíteni. Isten áldja meg ezért vitéz Tokay Rozáliát, Munkatársait és valamennyi támogatójukat!
Az elszakított területeken élő nemzettestvéreink sorsáért aggódó és értük a szerény anyagi lehetőségek erejéig gyakorlatilag is támogatást nyújtó Magyar Csodaszarvas Egyesület egykori alelnökeként úgy érzem, hogy a Magyarok Világszövetsége tiltakozásához csatlakozni erkölcsi és hazafias kötelességünk!

Csaba László

 


Az Árpád-házi Szent Erzsébet Otthon

 

     A Szent Kamill Szociális Otthon

 

 

MVSZ Sajtószolgálat

7718/130124

 

KUTASI JÓZSEF ANTAL:

http://hirfutar.kutasi.eu/polhirfut.pdf 

https://picasaweb.google.com/daniel.kutasi 

https://www.google.de/search?q=kutasi+j%C3%B3zsef&hl=en&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=zJufUKynE5P34QSr3IHAAw&ved=0CDsQsAQ&biw=1920&bih=955