Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2013. november 10., vasárnap

18.025 - Belügyminisztérium: Álláspályázat


Feladó:
Belügyminisztérium

Dátum: 2013. november 8. 16:32
Tárgy: A BM hírlevele
Címzett: jozsef@kutasi.eu



A Belügyminisztérium hírlevele 2013-11-08
Megduplázódott a térfigyelő kamerák száma a Ferencvárosban (+ videó)

Megduplázódott a térfigyelő kamerák száma a főváros IX. kerületben. A kibővített kamerarendszer csütörtöki átadásán Pintér Sándor belügyminiszter arról beszélt, hogy a kerületben élők a kormányváltáskor elsősorban biztonsággal használható aluljárókat kértek, valamint több rendőrt a közterületekre.

Kulturális közfoglalkoztatási programot indít a kormány (+ videó)

Négyezer fő részvételével, 2,5 milliárd forintos kerettel indul a hazai települések harmadát érintő, kulturális közfoglalkoztatási program novemberben.

Belügyi Tudományos Tanács: megkerülhetetlen a rendőrorvoslás és a szakpszichológia

Komoly eredmény, hogy Magyarország európai uniós soros elnöksége alatt jött létre a rendvédelem területén tevékenykedő orvosok és pszichológusok európai hálózata, amely összehozza a speciális szakterület kutatóit, munkatársait - hangsúlyozta Simonné Berta Krisztina, a Belügyminisztérium európai uniós és nemzetközi helyettes államtitkára a Belügyi Tudományos Tanács konferenciáján csütörtökön Budapesten.

Fejlesztik a rendőrség informatikai rendszereit

Mintegy kétmilliárd forintból fejlesztik a Robotzsaru rendszert és új informatikai eszközöket szereznek be a közép-magyarországi régióban, emellett megújítják a Rendőrségi Igazgatási Központ ügyfél-irányítási és biztonsági rendszerét.

Több mint 1700 önkormányzat kap tűzifa-támogatást

Összesen 1760 önkormányzat kap mintegy kétmilliárd forint értékben tűzifa-támogatást Pintér Sándor belügyminiszter rendelete szerint.

Átvette a Hotel Retrót a BRFK (+ videó)

Tíz évre átvette az óbudai Hotel Retró Budapest épületét a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) kedden. Az átadáson Pintér Sándor belügyminiszter elmondta, hogy az egykori szállodában 184 rendőrnek tudnak lakást, elhelyezést biztosítani kulturált körülmények között.

Társadalmi egyeztetés

A veszélyes anyagokkal kapcsolatos súlyos balesetek elleni védekezésről szóló 219/2011. (X. 20.) Korm. rendelet módosításának tervezete

Az egyes ingatlanok műemlékké nyilvánításáról, illetve egyes ingatlanok műemléki védettségének megszüntetéséről szóló BM rendelet tervezete

Az Országos Tűzvédelmi Szabályzatról szóló BM rendelet tervezete

Álláspályázat

Pályázati felhívás statisztikai referens munkakör betöltésére