Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2014. augusztus 3., vasárnap

19.099 - Orbánék kilépnek az Unióból?



Orbánék kilépnek az Unióból? 

Jó hír az euró-szkeptikusoknak! Orbánék kilépnek az Unióból. 


Dél-szláv hírszerzési forrásokból értesültünk, hogy a Magyar köztársaság kilép az Európai Unióból. Megjegyezzük, hogy ez bennünket - Apostoli Magyar Királyság - nem érintene, mivel be sem léptünk. De sajnos mégis érintene, ha nem lenne megállapodásunk a világ országaival a világbéke megvalósítására, mivel az Európai Unióból történő formális kilépés destabilizálná térségünket. 

 

No nem kell arra gondolni, hogy a fideszesek ilyen bátor gyerekek lennének, nyilván utasításba kapták feletteseiktől, hogy ha már nem sikerült háborúba sodorniuk Magyarországot, vagy legalább a belügyminiszterük által folyamatosan vizionált éhséglázadást kirobbantaniuk, úgy haladéktalanul lépjenek ki az Unióból, hogy erre való hivatkozással Magyarországgal szemben az Unió szankciókat tudjon alkalmazni, mellyel fokozni tudják a társadalmi elégedetlenséget, valamint okot adjanak a katonai beavatkozásra a magyar lakossággal szemben a gázai helyzethez hasonló állapotokat előidézve és összemosni Ukrajnával. Ezt követően a rendkívüli állapotot rövid időn belül bevezetnék Orbánék, hogy a vagyonszerzésük továbbra se essen vizsgálat alá, hogy az túl az elévülésen, a feledés homályába merüljön. 
A jó hír viszont mindenkinek, hogy az Apostoli Magyar Királyság Kormányzója megkezdte a Szent Korona tulajdonosi jogainak gyakorlását, továbbá a Szent Korona oltalmába helyezi nemzetét. 
Kecskemét, 2014.08.01. 
Borbély József 

Kapcsolódó: 
   Orbán: Megígértem, hogy Juncker útját állom 
   Orbán: Győztünk, nem is akárhogy 
   Az eddigi legsúlyosabb európai támadás Orbánék ellen 
   Kilépteti Orbán Magyarországot Európából? 
   Amerika bántja Orbán Viktort 
   Kockázati tényező lenne Orbán KISZ-es múltja 
   A múltat végképp eltörölni...