Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2014. augusztus 5., kedd

19.138 - ​​ Dr. Kőmíves Veronika: Azt is ajánlhatom, akkor inkább itt hagyja abba a dolgot, mert többet árt ilyen csúsztatásokkal a magyar társadalomnak, mint használ.


Feladó: Veronica Komives
Dátum: 2014. június 18. 15:14
Tárgy: Re: 18.931 - Kovács János Hírháló mindenes: Az elcsalt rendszerváltás óta hazaáruló posztkommunisták vezetik az országot - félre
Címzett: Kutasi Jozsef Antal <jozsef@kutasi.eu>

  • Kedves József!

  • Hát ez az üzenete sajnos egy jó nagy félrefogás! Persze időben esetelegesen egyezhetnek a dolgok, de a párhuzamosságot azonosságnak tudni be elég nagy tévesztés.
    ​​
    Azt is ajánlhatom, akkor inkább itt hagyja abba a dolgot, mert többet árt ilyen csusztatásokkal a magyar társadalomnak, mint használ. 
  • Nekem van szerencsém a kezdetektől személyes kapcsolatban lenni a társasággal és csak azt mondom Önnek: adjon hálát a Jó Istennek, hogy ilyen emberek születtek és nevelődtek ki abban a velejéig romlott, tolvaj, gyilkos politikai rendszerben. A saját és gyermekeim életét is boldogan rájuk bíznám, ha valami szükség rákényszerítene. Nagyon komoly agymunkával, a legjobban csinálják , amit ma tenni lehet az a magyarság érdekében, őszintén és becsülettel - tudja meg tőlem! Igaz emberek vezetik ma az országot, minden erőnkkel segíteni kell őket! Azért mert valaki nem otromba, agresszív mellveregetős zokniagy nem jelenti, hogy nem a vállalt feladaton, az ország felemelésén  dolgozik éjjel-nappal. Mert ők ezt teszik a nap minden órájában. Hálát kell adnunk naponta, hogy ezek az emberek az életüket, minden fáradtságukat arra áldozzák, hogy a magyar nép megint erős és egészséges legyen. Kérem, ne akadályozza ebben, ezzel a kártékony szöveggel. Az irígységet tessék félretenni, itt sokkal nagyobb dologról van szó, mint amit fel tudnak fogni! Utazzon körbe Európában - most nyáron olcsón megteheti, hisz külföldön olcsóbb már a megélhetés, mint nálunk a multik korábba kizsarolta színvonal miatt - és vegye észre: ebben a közegben kell megerősödnünk, ha élni akarunk! Ebben az Európában, fél milliárd ember között kevesebb, mint tízmilliósan!Leírom: 500 000 000 ember között 10 000 000 magyar! Ez nem 5 x-ös, hanem 50- szeres túlerő, amit  ráadásul az amerikai vagy nevezzük, ahogy van: világ tőke hatalom befolyásol! Fel tetszik fogni, hogy ez mit jelent? Hogy micsoda agy- és idegmunkára van szükség ezt ellensúlyozni? Hát ennek tükrében tessék a privatizációtol kezdve átértékelni hogy mit miért kellett / lehetett támadni vagy eltűrni. 
  • És most ésszel és jó érzéssel, nem zsigerek diktálta parancsokkal kell bekapcsolódni az építkezésbe. Kérem, menjen el a Kossuth téren most elkészült Tisza István szoborkompozició elé, nézzen fel a szinte a Duna felett lebegő oroszlánra és meg fogja érezni, most mi történik az országban. Ez a lényeg, nem pedig a helyi önkormányzati emberek civakodásai. Sok ember között mindig akad gyengébb, kevésbé eszes - ezt el kell viselni és szerényen tovább lépni a nagyobb, fontosabb cél érdekében. 
  • Ehhez kívánok jó egészséget és józan gondolkodást sok szeretettel, hisz megértem, hogy valahol Önt is a jobbítás szándéka vezérelte . 
  • ​​
  • Dr. Kőmíves Veronika