Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2014. augusztus 8., péntek

19.149 - Morvai Krisztina: Ne vigyék háborúba kárpátaljai magyar testvéreinket! Az elmúlt 24 órában 18 katona vesztette életét

Feladó: JOGINFO
Dátum: 2014. augusztus 7. 20:13
Címzett:
​Kutasi József Antal 

​​
Ne vigyék háborúba kárpátaljai magyar testvéreinket!

2014. augusztus 05. kedd, 17:33

Kedves Barátaim!

Kérlek Benneteket, hogy írjátok alá és osszátok meg (nagyon-nagyon sokan...) az alábbi petíciót, amellyel a kárpátaljai magyar testvéreink háborúba küldése ellen tiltakozunk. Mit tehetünk még? Vegyünk részt minél többen az ukrán nagykövetség előtti pénteki tüntetésen (rendezvényen), amelyet a Jobbik és a HVIM szervez, s amelynek plakátját itt látjátok (kérem, hogy szintén osszátok meg).  "Újratöltve" közzéteszem a kárpátaljai helyzettel kapcsolatos néhány hónappal ezelőtti európai parlamenti felszólalásomat, valamint annak a fontos tüntetésnek az anyagát, amelyet Gaudi-Nagy Tomi szervezett akkortájt.  Én ott leszek pénteken, találkozzunk és tiltakozzunk minél többen, hiszen "Ez a háború nem a magyarság háborúja!"

Szeretettel,
Krisztina

www.morvaikrisztina.hu

 

Az elmúlt 24 órában 18 katona vesztette életét Kelet-Ukrajnában....

 

by hvg.hu / 2014-08-06 03:10

A terrorellenes művelet kezdete óta körülbelül ezer katona sebesült meg, közülük mindössze tizenketten haltak bele sérülésükbe, heten a kórházban és csak öten szállítás közben vesztették életüket.

Az elmúlt 24 órában 18 katona vesztette életét Kelet-Ukrajnában....