Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2017. április 3., hétfő

21.995 - Gőg és demagóg fiai: ​Vereségre készül 2018-ban Simicska g. Lajos

Gőg és demagóg fiai

Avagy a balliberálisok (média)hazugságai

​​
Vereségre készül 2018-ban Simicska g. Lajos

2017.04.03.

hiSimicska médiacsicskája csúnyán elszólta magát egy amúgy rettentően ostoba interjúban.

A Kreatív című lap mostanság nagyon futtatja Simicska g. Lajos médiaérdekeltségeit. Leginkább a Hírtv-t. Már másodszor közölnek nagyinterjút az eddig minden médiaállomáshelyén csúfosan megbukott Tarr Péterrel.

Ott jelent meg ez a mondat:

„a tulajdonosok (Simicska Lajos és Fonyó Károly) a testület előtt pedig megerősítették, hogy az üzleti terv jóval tovább lát már 2018-nál, médiapiaci és politikai szempontok miatt is úgy néz ki, hogy ugyanazt kell csinálnunk 2022-ig, mint jelenleg."

Tehát politikai szempontok miatt úgy néz ki, hogy ugyanezt kell csinálják 2022-ig… Nos, ez nem más, mint nyílt és egyértelmű beismerése annak, hogy tudják, a Simicska-Vona páros elbukja 2018-at. Sőt! Az is benne van, hogy azzal számolnak, hogy Orbán folytatja a kormányzást 2022-ig biztosan.

Ez ráadásul pontosan megmutatja, hogy milyen észbeli képességei vannak Simicska g. Lajos fiának, aki néhány napja nagy magabiztosan jobbikos győzelemről és kétharmadról böfögött nyilvánosan. Persze jobbikos képviselőjelöltnek így lesz igazi. Vonáék ugyanis mostanság végképp nem szeretik a gondolkodni legalább minimálisan képes embereket... Simicska Ádámnál azonban láthatóan nem áll fent ez a veszély.

Persze a magam részéről mélységesen egyetértek azzal a véleménnyel, hogy 2018 után is Orbán fog kormányozni, ám arra már nem vennék mérget, hogy a Hírtv 2022-ig folytatja.

Ha ugyanis folytatódik a Jobbik Simicska-féle ámokfutása, és ezért továbbra is mennek szépen lefelé a lejtőn, akkor előfordulhat, hogy hiába irtott ki minden gondolkodni képes embert Vona a párjából, még Simicska g. Lajos irdatlan pénze sem lesz elég arra, hogy megakadályozza azt, hogy a hazug kommunikációval átvert párttársai elzavarják az elnöki székből. Mi több, egy várható nagy bukta után a párt szétesése és totális elzüllése is reális forgatókönyv. Így aztán a párt nélkül maradó Simicskának hiába lenne pénze finanszírozni a párezres nézőközönségű Hülyék Tv-jét, esélye se maradna arra, hogy 2022-ben neki megfelelő változás történjen a kormányzás terén.

Akkor pedig Tarr Péter és „jóképességű" cimborái nem fognak 2022-ig eléldegélni Simicska pénzéből, hanem mehetnek mosogató fiúnak és szobalánynak London külsőbe…