Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. február 15., péntek

260 - A Szent Korona Szolgálatban azok lesznek az egyéni jelöltek, akik a választók előtt bizonyítani tudják: ...

 

Von: Nemzeti Hirhalo

Gesendet: péntek, 2008. február 15. 17:59
An: Kutasi József
Betreff:
A tettazonosság alapja…

 

                                        Felkérés a Szent Korona Szolgálat végzésére

minden magyar emberhez, akár van kötődése szervezethez, párthoz, akár nincs


Áttörtük az ötpárti parlamenti diktatúra megosztottsággal teremtett, hazugságra épülő falát (http://eunyet.hu/hirlevel/080214.html), részben a hazai média egy (egyelőre kis) részének - nem botrány-éhes, hanem rendszeres értékközvetítő - támogatásán, részben nemzetközi kapcsolatokon keresztül. Ezzel lényeges lépést tettünk a rendszerváltást jelentő, békés hatalomváltás szükséges és elégséges feltételeinek megteremtése felé.

Alapfeltétel teljesült ezzel, de a leglényegesebb feltétel létrehozása még előttünk áll: a parlamenttől elfordult választók által várt, egységes Harmadik Erő létrehozása.

A Szent Korona Szolgálatban megtestesülő érdekazonosság alapján létrehozott tettazonosság jelenti a Harmadik Erőt.


Az érdekazonosság alapja: az EU-ban megtestesülő gyarmatbirodalom diktatúrájának lerázása, az ennek a helyébe lépő, Szent Korona eszme szerinti értékrend (Történelmi Alkotmány) jogfolytonosságának visszaállítása.

A tettazonosság alapja:
1. Mindannyian a Szent Korona tagjai vagyunk, ezért a jogainkat megalapozó kötelességek megtétele mindenkibe "bele van kódolva", amit akkor tudunk mindannyiunk érdekében tettre váltani, ha - Németh László szavaival - mélymagyarságra (Istenbe és önmagunkba vetett hitre, önzetlenségre, hagyományok megélésére, jövőépítésre, vagyis a szkíta hagyományok szerint (Varga Tobor): szeretetre és hűségre épülő szabadságra) cseréljük hígmagyarságunkat (hitetlenségünket, önzésünket, széthúzásunkat, reménytelenségünket, vagyis gyűlöletre és árulásra épülő önszabadság-feladásunkat), egyszóval véghezvisszük a Minőség Forradalmát.

2. A mélymagyarrá vált emberek egyben "fénylő porszemek" is (Aquinoi Szent Tamás), vagyis azáltal válnak a társadalom számára nélkülözhetetlenné, önmaguk életében boldoggá, hogy rájönnek: nem hozzájuk igazodik a világ, hanem ők igazodnak egy mindent meghatározó és egybentartó Isteni Szabályrendszerhez.

3. Ez az Isteni Szabályrendszer a Szent Korona értékrendjében mutatkozik meg, amely a pártrendszer megosztottság-teremtő és fenntartó kártékonysága helyébe lépő Szent Korona Önigazgatási rendszerében válik a társadalmat szerves egységként irányító erővé.

Ezért szeretettel kérek minden magyar embert, minden szakszervezet, civil szervezet és párt vezetőit és tagjait, hogy mondjanak le önérdekük érvényesítéséről és fogadják el a választók pártoktól nem befolyásolt, önkéntes akaratának döntő szerepét a képviselők kiválasztása során.

Általában véve: előfeltétel, hogy a "szabad mandátum" helyett a "kötött mandátum" gyakorlását vállalják, vagyis azt, hogy minden tettükért választóik előtt felelnek, akik elégedetlenségük esetén meg is foszthatják őket mandátumuktól. (Ehhez természetesen a feltételeket a választás előtt kell megteremteni.)

Az egyéni (alsóházi) képviselőjelöltek jelenleg a pártjuk ígéretei mögé bújnak. Alkalmasságukat a pártok vezetői és nem a választók döntik el, ezért a választók nem egyéni képviselőt, hanem pártokat választanak, amit az egyéni jelöltek képviselnek.

A Szent Korona Szolgálatban azok lesznek az egyéni jelöltek, akik a választók előtt bizonyítani tudják: alkalmasak biztosítani azt, hogy választókörzetük települései (kerületei) a Gondoskodó Magyarország (http://eunyet.hu/hirlevel/program.doc) szerves részeként tudnak működni, vagyis minden ottlakó az állam szabadságán keresztül tudja gyakorolni egyéni szabadságát. Ehhez olyan feltételek megteremtésére képes, amelyek az építést megelőző takarítást is jelentik (http://eunyet.hu/hirlevel/program.doc). Így a jelölt vállalja a szembenézést a településeket (kerületet) eddig vezetők tetteivel, korrumpálhatóság nélkül. Ehhez természetesen szükséges a pártrendszert elvető szemlélet. (Ez a teljes gondolkodási mód - paradigma - váltás.)

Ennél fogva az egyéni jelölt (megválasztása után) települését szolgáló vezetőként a gyakorlatban szembesül azzal az érdekképviseleti munkával, amit vállalt, és amit végez.

A listás (felsőházi) képviselőjelöltek jelenleg ugyancsak pártkatonák. Egyértelműen a párt politikai irányvonalának (irányvonal-változásainak) képviselői.

A Szent Korona Önigazgatási rendszere a társadalmi csoportok érdekképviselőit jelöli listás képviselőnek, a képviselt társadalmi csoport lélekszámának megfelelően adva megyei és országos listahelyet.

A nemzetiségek, vallások, korcsoportok, szakmák jelöltállításának alapfeltétele, hogy a jelölt ismerete és/vagy gyakorlata alapján működjön közre a társadalmi csoportjára vonatkozó alaptörvény-rész kidolgozásában, az általa szervezett vélemény-nyilvánító rendezvényeken kialakult közmegegyezés alapján.

Egy szakszervezet, egy párt, egy civil szervezet vezetői csak akkor alkalmasak arra, hogy a rendszerváltást jelentő hatalomváltás részesei legyenek, ha meglévő kapcsolatrendszerükön keresztül akár a települések, akár a társadalmi csoportok fentiek szerinti szervezésében részt vesznek, a Szent Korona Szolgálatban végzett egységteremtéssel.

A Szent Korona Szolgálatban megtestesülő érdekazonosság alapján létrehozott tettazonosság jelenti a Harmadik Erőt.


Kelt Szegeden, 2008. február 14-én.
A krisztusi örök értékrend szerinti magyar szeretettel:
Halász József, a Szent Korona alázatos szolgája

Ui.: Ezt a levelet egy együttműködési felkérés kíséretében elküldöm a KDNP-nek, a Lisszaboni Szerzés megerősítését elvető parlamenti képviselőknek, a parlamenten kívüli pártoknak, az általam ismert civil szervezeteknek és szakszervezeteknek. A visszajelzéseket - vagy a vissza nem jelzéseket - február 29-én nyilvánosságra hozom. HJ