Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. február 24., vasárnap

329 - Üdvözöljük a Polgár Info portálján! Kérem, olvassák el többször a következő szavakat: tisztesség, becsület, család, gondoskodás, biztonság, szeretet, tudás, hit, haza, hagyomány

Von: Házik Zoltán [mailto:prezident.hz@gmail.com]

Gesendet: vasárnap, 2008. február 24. 00:36

An: Kutasi József

Betreff: A sürgősnél is, sürgősebb!

 

Kedves Barátunk!

Kérem, olvassák el többször a következő szavakat: tisztesség, becsület, család, gondoskodás, biztonság, szeretet, tudás, hit, haza, hagyomány. Szavak, melyeket naponta hallunk rádióból, televízióból, olvasunk újságok hasábjain vagy az Interneten. Szavak, melyek mellett már elsiklunk, továbblépünk és helyettük egyre gyakrabban hallunk olyan kifejezéseket, mint megélhetés, számla, multikultúra, fogyasztás, reklám.
Megéri lecserélni szókincsünket utóbbira? Szerintünk tartsuk meg előbbieket, és töltsük fel valódi tartalommal, adjuk vissza a szavaknak eredeti jelentésüket, tegyük magunkévá a bennük lévő érzéseket. Ezek a szavak már több évszázada a mindenkori polgárságra vonatkozó meghatározások voltak, ezen csak a diktatúrák tudtak változtatni, degradálni. A polgári réteg szétrombolása mindig prioritást élvezett a zsarnokságok kialakulásakor, köszönhetően szervezetlenségüknek és a kommunikáció hiányának.
Mára azonban nem áll akadály az információ megosztásában, ezért az előbbi hibát nem követheti el ez az értékes közösség, tehát éljünk vele!
A Polgár Info azért hoztuk létre, hogy összefogjuk a magyarság polgári értékeket valló közösségeit és egyéneit, hogy a lehető leggyorsabban megosszuk az értékes információkat, hogy ötleteinkkel önzetlenül segíthessük egymást, hogy a Polgár büszke lakója lehessen hazánknak és megtölthessük a fenti szavakat tartalommal!

 

http://www.rimaszombat.polgarinfo.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=

5272&mode=nested&order=0&thold=0