Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. december 3., szerda

1.342 - Összefogás a Kárpátaljai Magyar Családokért Egyesület elnöke - www.csaladokert.hu

EGY CSALÁD VAGYUNK!

Kedves Fiatalok, Kedves Felnõttek!

Adventben mindenki vár valamit, valakit. Igen! Várjuk azt a Valakit, aki szebbé, boldogabbá teszi életünket. A keresztények Jézus születését várják, mert hiszik, hogy Õ váltja meg az embereket a bûnbõl és egy tiszta és szent élettel ajándékozza meg õket. Amikor ajándékozunk ezt a láthatatlan, de még is közöttünk élõ Isten-Fiát jelenítjük. "Amit eggyel a legkisebbekkel tesztek velem teszitek, illetve velem nem teszitek!"- tanítja Jézus.

Szeretnénk meghívni Benneteket/Önöket erre a nagy lehetõségre, hogy sok szegény gyereknek/fiatalnak megmutassunk: a Szeretet egy családdá tesz minket, azon túl, hogy egy nemzethez tartozunk, még akkor is, ha a történelem szétszakított minket.

Kárpátalján nagyon nehéz az élet, kiváltképpen, ha arra gondolunk, hogy a kerestük majdnem a fele a mienkének, a nyugdíjról nem is beszélve. Az árak pedig majdnem ott járnak, mint itthon. Még nagyobb probléma, hogy a néhány százezer magyar testvérünk egy hatalmas ukrán tengerben éli életét.

Két lehetõséget is szeretnénk felkínálni:

1. Beregszászi Mûvelõdési Házban december 11-én 500 szegény gyereket szeretnénk megajándékozni, egy nagyon szép mûsor keretében.

2. Nagyszõlõsi Árvaház számára december 20-án szintén egy szép mûsor keretében adnánk át azokat az ajándékokat, amiket erre a célra elhoztok/elhoznak.

Az Összefogása Magyar Családokért Országos kiemelten közhasznú Egyesület és az Összefogás a Kárpátaljai Magyar Családokért Egyesület nevében kérünk Benneteket/Önöket, hogy nemes szándékunkat támogassátok/támogassák, hogy a fent említett 500 szegény gyereknek illetve árvaházban nevelkedõ gyereknek szép karácsonyt tudjunk készíteni.

Mit kérünk?
Könyvet, csokit, játékot

Szeretnénk, ha cipõs dobozban (vagy ahhoz hasonló méretû dobozban) hoznátok/hoznák az ajándékot.

Budapest 1114 Villányi út 5-7 Szent Margit Gimnázium portájához
vasárnap kivételével 8-18 óra közt, december 2- 18-ig.

Hálásan köszönjük a szegény gyerekek nevében!

Honlapunkon képes beszámolóban fogunk beszámolni, illetve az eseményrõl beszámol a Duna Televízió és a Magyar Katolikus Rádió is!

Bõvebb információ: 06-30-991-9991, illetve 06-30-259-16-02
www.csaladokert.hu

Illéssy Mátyás
Szivák János
plébános, hitoktató

Összefogás a Kárpátaljai Magyar Családokért Egyesület elnöke
Szent Margit Gimnázium
Összefogás a Magyar Családokért Egyesület elnöke