Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. április 15., szerda

2.307 - Takács András: A polgárháború elkezdődött, még ha nincs is fegyverünk! A csődszakértő kormány elkezdte a magyar nép végleges kifosztását.

Von: Nemzeti Hirhalo
Gesendet: szerda, 2009. április 15. 15:54
An: Kutasi József (094223)
Betreff:
Magyarok Szövetsége Archivum, Hányinger

Az archívumban korábbi műsoraink legérdekesebb részeit tekinthetik meg.
Az archívumban található anyagok szerzői jogi védelem alá esnek. Azokra hivatkozás más weboldalakon csak a tulajdonos engedélyével lehetséges. Amennyiben feltöltött anyagra kíván hivatkozni, kérjük, hogy az archívum oldalra hivatkozzon.

Jelenleg látható:

Március Idusa 2009
Összefoglaló a március 15-i eseményekről (Szepessy Zsolt beszéde, Ifj. Hegedűs Loránt beszéde, Patrubány Miklós beszéde,

Magyar Gárda avatás, Toroczkai László, Morvai Krisztina, Gaudi Nagy Tamás, stb...)

• Vukics Ferenc nyilatkozata a CÖF rendezvényével kapcsolatban

• MAGYAR IDŐ 1. Varga László, Őrfi József, Semsei Attila, Vukics Ferenc

• MAGYAR IDŐ 2. Varga László, Bogár László, Vukics Ferenc

MAGYAR IDŐ 3. Varga László, Varga István, Drábik János, Vukics Ferenc

• MSZ Zászlóbontás
    A Magyarok Szövetsége zászlóbontó nagygyűlése a Hősök terén

• Vukics Ferenc pécsi előadása

• A Civil Összefogás Fórum tüntetése a Hősök Terén

Az archívum itt nézhető meg

 

--------------------------------------------------------------------------

Hányinger
2009.04.15, 14:51 Nemzeti Hírháló

A tehetetlen düh és hányinger az, ami 2009. április 14-e délutánját jellemzi. A magyar parlament 204 képviselői szavazattal és ellenzéki sunnyogással megszavazta a Bajnai-féle off-shore kormányt. Az újsütetű pénzügyminiszter, Oszkó Péter off-shore cégszervező és alapító, szakértőségét ismerve kijelenthetjük, hogy "jó" kezekbe került a magyar államkassza. A parlament előtt a nép elkeseredetten kiabál, új választást akar, a Fidesz-értelmiség kitartásról beszél, majd Orbán Viktorosan távozik.

Tisztelt magyartudatú honfitársaim!

A magyar népnek nincs parlamenti képviselete az országgyűlésben! Ebből a felismerésből kell kiindulnunk, és eszerint kell közös dolgainkat átgondolni.

A magyar parlament tele van hazug, hataloméhes, bolsevik, internacionalista, kozmopolita erkölcsi nullákkal.

A magát polgári ellenzéknek beállító gyáva szájzsonglőrök pedig asszisztálnak e maffia társulat hatalmának megtartásához.

A mai nappal Magyarországon minden törvény és demokratikus érték elvesztette értelmét. A magyar parlament elvesztette azt a politikai legitimitást, amely egy ország vezetéséhez elengedhetetlen. Lehet törvényesen ott üdögélni az ország házában, de mától csak erkölcsi és politikai hullaként. Magyarország a parlamentális terror és diktatúra állapotába került.

Senki ne vádolja politikai terrorizmussal azokat a honfitársainkat, akik molotovkoktélos akciókat szerveznek az MSZP és SZDSZ székházak ellen, mert ezek szabadságharcosok. Ők azok, akiket erkölcsi tartásuk és hazaszeretetük cselekvésre késztet.

Két lehetőség áll rendelkezésünkre, a politikai, amely csak annyit tesz, hogy egyetlen parlamenti pártra sem szavazunk a továbbiakban, míg a másik az illegalitás és a partizánakciók. Az utcai politizálást lesajnálja a politikai "elit", semmibe veszi a népet. Az utca ma már csak arra jó, hogy politikai üzeneteinket felfessük a rabszolgatartók háza és intézményeik falára.

Ma már a köztársasági elnök is alkotmányosnak minősítette a gazdasági bűnöző és "nem" politikai kalandor miniszterelnöki "megválasztását".

A polgárháború elkezdődött, még ha nincs is fegyverünk! A csődszakértő kormány elkezdte a magyar nép végleges kifosztását. A program adott, a megbízók ismertek, a vazallus ellenzék nem tényező. Szabad a vásár!

Tényleg, szabad a vásár?

Budapest, 2009. április 15.
Takács András
-----------------------------------------------------------------------------------------