Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. április 16., csütörtök

2.310 - Dr Alex Sandor Kolozsy: De hát holvannak az ezeréven át hátranyomott Honfoglaló tőrzsekből származó eredeti DNA-ileg is rátermett Magyar ...

Von: Dr Alex Sandor Kolozsy C.D.V.A

Gesendet: csütörtök, 2009. április 16. 00:06
An: Kutasi József

Betreff: Mi lenne hamár?

 

Von: Dr Alex Sandor Kolozsy C.D.V.A

 

Tisztelt Zsolt!

 

Mint szép, hogy ezek a jóemberek Vona, Morvai, Balczó, kezükbe akarják venni a Magyar nép vezetését, de mi lenne, hogy már végre  fajilag is Magyarok vezetnék a saját ügyüket,sorsukat a Kárpátmedencében?!

 

És végre a soraik közül lenne már Magyar Államelnök, Miniszterelnök, de még a Magyarok Világszővetség elnöke is. Mert hát ugye, a több mint ezerévvel ezelőtt Árpád , atyánk a Honfoglaló Magyar törzseknek és azoknak a leszármazottjainak foglalta vissza előszőr is a több ezeréves  Szumír-Szkittya-Hun-Avar-Ősmagyaer Ős-hazát.!

 

És elsősorban ezeknek a leszármazottjainak hagyta hátra örökségül !!!!!!!.

 

Mert amikor most az Ön küldeményében  ezekenek a jó embereknek képeit nézegetem, én mint portré szobrászművész már megint egyből kiszúrom a Vona, Őrmény származását. A  Morvai, Tóth származását, és a Balczó meg valamilyen szemita keverékű származását.

 

Ellenben az Ősi Magyar földőn fajilag is Magyar vezetőknek kellene, hogy lenni.!

De hát holvannak az ezeréven át hátranyomott Honfoglaló tőrzsekből származó eredeti DNA-ileg is rátermett Magyar Nők, vagy Férfiak,?!

 

 Akiknek kelle elsősorban ott elől kellen lenni, és az Államelnöki.Miniszterelnöki, Magyarok Világ Szövetség elnöki székekig a hatamat átvenni.

 

És az Ősi félrenyomott kihaló Magyar fajt, abban a kis Csonka Magyarorszában, és az elszakított területeken is a  Kárpátmedencében is  képviselni.

 

Mert gondolom, hogy van jó rátermett Nő, vagy Férfi, aki a DNA-ilag is a Magyar fajból származik, és akik nagy lelkiismerettel szolgálnák az Államelnöki Miniszterelnmőki székekben, a több száz éveken át a különböző fajokbók ránk telepedett belénk olvadtt, és általuk háttérbe szorított népünket, az eredeti Magyart!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Magyar! Legyen hited! S újból lészen hazád! Történelmi Nagy Magyarország!

A Szúmír-Szkittya-Hun-Avar-Ősmagyar ősweid főldjén , a Kárpátmedencében.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

----- Original Message -----

From: Zsolt

Sent: Thursday, April 16, 2009 4:18 AM

Subject: üzenet

 

Önnek egy ismerőse üzenetet küldött, melyet a mellékletben olvashat el.

-----------------------------------------------------------------------------------------------