Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. április 16., csütörtök

2.318 - 2.310 - Dr Alex Sandor Kolozsy: De hát holvannak az ezeréven át hátranyomott Honfoglaló tőrzsekből származó eredeti DNA-ileg is rátermett ...

Kutasi József írja:

 

Kedves Honfitársaim!

 

Nagyon soknak ajánlom, Neufeld úr levelét! Aki még mindig nem érti, annak javaslom a többszöri elolvasást!

 

Von: Robert Neufeld

Gesendet: csütörtök, 2009. április 16. 17:35
An: Kutasi József
Betreff:
2.810 - Dr Alex Sandor Kolozsy: De hát hol vannak az ezer éven át hátranyomott Honfoglaló törzsekből származó eredeti DNA-leg is rátermett Magyar Nők, vagy Férfiak,?!

 

Tisztelt Jóska Bácsi!

 

Elég régen veszem Hírfutár üzeneteit. Eddig kommentárt nem fűztem  egyikhez sem, pedig jó egynéhányszor elcsodálkoztam egy-egy üzenet tartalmán. Egyik-másik pedig egyenesen meghökkentett. Kettőt említek meg itt. Az első, elég régen érkezett, bizonyos Czike László úr álmodozása egy új, független Magyarországról. Na mármost. Egy független Magyarország ellen egy magyarnak sem lehet kifogása, így nekem sincs. De az az út egy teljesen független Magyarország felé, amelyet Czike úr kíván megvalósítva látni, szerintem kétes célhoz vezet. Ö ugyanis úgy véli, hogy Magyarországnak ki kell válnia az Unióból és a NATO-ból, meg kell szakítania minden kapcsolatot a Világbankkal és más nemzetközi pénzintézetekkel, és kizárólag a saját készleteiből kell ellátni és fenntartani magát. A kérdés az, hogy mit tudna egy ilyen Czike-úr féle Magyarország a külvilágnak felajánlani aminek ellenében megkaphatná  mindazokat a külföldi szükségességeket, amelyek nélkül egy modern ország nemigen tud boldogulni? Például a működtetéséhez, a lakosság ellátásához szükséges energiát? Milyen valutával fizetné (és ha forinttal akkor milyen értékű forinttal) a külföldi gyógyszereket, a betegellátáshoz szükséges gépezeteket stb.?

 

Hogy csak két dolgot említsek. Az ország exportlehetőségei és gazdasági helyzete a jelenlegi válság idején ugyanúgy zuhan lefelé mint sok más országé. És ezt még egy Czike úr alkotta Magyarország sem tudná elkerülni. Na de mindegy. Az izolált saját burkába visszahúzódó Magyarországból a lakosságnak kevés öröme  lenne, kivéve esetleg azt a réteget, aki akkor is megtalálná a lehetőségeket. Ennyit erről.

 

Aztán itt van a mai üzenet, Józsi Bácsi. Ez ha lehet még bizarrabb mint az előző. Ez Dr. Kolozsy tollából ered. Ö azt kérdezi, hol vannak az Árpádház, illetve a hat többi vezér leszármazottai, más szóval az árja magyarok. Ezeket akarja a vezető szerepekben látni azok helyett a keverék

korcs fajzatok helyett, akik  ma ülnek a Parlament székeiben és állnak a miniszterrumok élén. Nos hát ha a néprajzi kutatók nagyon utána néznének, minden magyarországi embertől DNA-próbát vennének, talán találnának néhány ezer olyan embert, aki doktor Kolozsy mércéjén eléri az elfogadható szintet. Néhány ezret csak, mert az elmúlt ezerkétszáz esztendő alatt, tehát pontosan az alatt az idő alatt, amikor az a keveredés folyt amelyről a doktor úr ír, bizony igencsak feloldódott az ősi vér. Ezért ma, a tatárjárás után, a török idők után, a Habsburg beütés után a monarchia alatti össze-visszaköltözködések után, meg a sok kisebb keveredés után, határokon innen és túl, az van ami van. A régiek, ha valamit is megtartottak az legfeljebb a név. Ha a doktor úr Morvait Tóthnak, Vonát örménynek, Balcót meg zsidónak látja, akkor nincs nagyobb remény egy igazi, Árpád Apánkra, Tasra, Hubára vagy Töhötömre hasonlító arcot találni. Na de mindegy. Mondjuk azt, hogy szorgos kutatás után lenne

elég ősi leszármazott. Mit történne a többivel? Másodrendű állampolgárok lennének? Vagy kitoloncolnák mindegyiket?

 

Ha ez a fajta Magyarország megszületne, akkor a vegyes házasságot természetesen tiltani kellene, nehogy megint keveredés kezdődjön el. Ez hamarosan más megszorításokat is hozna magával, például a vagyonosodás meggátolását, nehogy pénzen lehessen átjátszani bizonyos törvényeket. A faji megkülönböztetések sem maradnának el, és most előáll a kérdés: nem hasonlítana ez a Magyarország egy korábbi fajtisztító próbálkozásra? Csak kérdezem.

 

Józsi Bácsi! A honlapjából kiderül, Ön is azok közé a kivándorolt magyarok közé tartozik akik sikeresen szerepeltek szóródásban. Ön egy áruháznak

lett a vezetője ha jól láttam, van tehát készsége belelátni a dolgokba, megítélni hogy mi az érdemes, mi a kevésbé érdemes. Nézzen már utána kicsit jobban, mik jönnek be, miket is továbbít. Ez a két példa, ha egyik-másik befogadónk előtt megemlítenénk, talán nem vetne egyöntetűleg jó fényt a képességeinkre, arra, hogy miképpen is gondolkodunk. Más szóval nem lenne reklám nekünk.

 

Tisztelettel

Neufeld Róbert

Svédország

 

Kutasi József írja: Olvasható a Kutasi József – Politikai Hírfutár bal oldalán!

Az írások, képek, valamint a linkelt oldalak tartalmáért, mely nem a mi álláspontunkat képviseli, nem felelünk. Azért csak a szerzők vállalják a felelősséget!

Für die Inhalte der Texte, Bilder sowie verlinkten Seiten, die nicht unseren Standpunkt widerspiegeln, sind wir nicht verantworlich. Für diese übernehmen nur die Autoren die Verantwortung!

--------------------------------------------------------------------------