Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. április 18., szombat

2.326 - Dr Alex Sandor Kolozsy C.D.V.A: 1-/-Igenis él a Magyar fajú nép! K.e. 2500-az évekol eredo SZKITTYA ARCOK, és ÉN !!!!!!

Von: Dr Alex Sandor Kolozsy C.D.V.A

Gesendet: szombat, 2009. április 18 04:15
An: Kutasi József

Betreff: 1-/-Igenis él a Magyar fajú nép! K.e. 2500-az évekol eredo SZKITTYA ARCOK, és ÉN !!!!!!

 

Tisztelt Timár Úr, és kedves Magyar testvérek,!

 

A kedves Kutasi József Magyar testvérünk által énis megkaptam az őn elöző levelmre való válaszát!

 

Kezdjem csak a leveléből idézett"A honfoglaló magyarság kb. 250 - 350 000 lélekszámmal jött be a Kárpát-medencébe. Az ittélõ lakók létszáma többszörössen meghaladta a honfoglaló magyarok létszámát.(Dr.Nagy Sándor: A magyar nép kialakulásának története"

Én aki hivatásos Nemzetközileg elismert szobrászművész vagyok, akinek a szakma mellett az Antropológia, vagyis az embertan, és az Archiológia ős-történet mellett a Mi fajunk történetene a legkedvesebb tárgyam,a könyves polcomon számos e tartalm könyvek miatt,  nagyon is jártas vagyok  a különböző Magyar történészek munkájával.

Ugyan úgy a néhai Dr. Nagy Sándoréval  is akinek a barna műbőr kötetű könyvét a Transylvania Kiadó adtta ki 1968-ban Buenos Aires, Argantinában.

Ellenben e könyvnek tartalmával nemértek egyűtt, mert a Magyar Nép ősi visszamennek 7-ezer évnél tovább, amikor Szúmíriában a Zsidó nyomásra a különböző szúmír városok a Zigurat népei északra menekülve a Kaukázuson át, aminek a Kau-Ka, Magyar neve vagyis Kő-Kő, azon át a mai Csecsenenn át az egyik része nyugatra, Moldován, és a keleti Kárpátok szorosain, és a Vas Kapunk át a két folyó kőzé, a Duna-Tisza közé, és a szűlőfőldem Erdély ország, majd az Alfőld, és a Partiumba telepedttek le. A másik része meg keletre vette az utját, Kináig, majd onnan is egy trésze az Alaszkai karadoro át Észak Amerikán át, akikből lettek a különböző amerikai Indián tőrzsek mint pld a Navahók is.

Ez az áramlás Szúmiriából tőbbszőr is megismétkődttek mintkét részre, keletre és nyugatra a Kárpátmededncébe, és később ke.450-ben a Herodotús Görög történész írt egy  középkeletről származó Szúmír eredetű , de már Kinából kiáramló óriás harcias Shiugnu-Hiugnu népről, akiknek neve már Skittya névre átváltoztatva  lovakon nyilazva legelő hiány miatt tőrnek nyugatra. Majd India feletti, de már nemlétező Aral Tó partján összetűztek egy ugyan olyan nyelvet beszélő de nagyon is harcias néppel akiknek lányaik nőik oly nagy hével verekedttek, hogy a történelem Amazon névvel ismeri őket. Ellenben végre kibékülve de közössen jőttek már a Kárpátmedencében, ahol már évdezredekkel azelőtti szétvált Szúmír eredetű testvér népei éltek. Mit pl, a Sarmjaták és a Jászok, meg a Trákok,

Nyugat Kárpátmedence volt a római Pannonia,, kőzépen ekkor telepedttek be angliából a Kelták, majd kelet Magyarország részén meg a Szkittya őseink. Párszáz év után a kelták nyugatra vissza a Brit szigetekre,a Szkittyák meg vissza keletre vonultak vissza. Később ugyazaz a nép,  de már megint más név alatt a Hun, majd az Avar, de örökké egyesek hátra maradva ott éltek a Kárpátmedence különböző részein.

És végül is -895-ben az Árpád Apánk, 7.Magyar- 2.kabar-1.Kadar törzsei foglalták vissza az ősi Szúmír-Szkittya-Hun-Avar, örökségő Ősik igéret főldjét a Kártpátmedencében!

Leveléből továbbá idézve, hogy "A honfoglaló magyarság kb. 250 - 350 000 lélekszámmal jött be a Kárpát-medencébe. Az ittélõ lakók létszáma többszörössen meghaladta a honfoglaló magyarok létszámát.(Dr.Nagy Sándor: A magyar nép kialakulásának története) Tehát már az elején egy hatalmas felhígulás ment végbe"

 Ekkor omlott össze a Morvák uralma,  a több évezredeken át már   itt élő ősi ugyanazú faj, a Szúmír-Szkittya-Hun-Avar különböző nevű népek felett,és ehez csatlakozott az Árpád Apánk népe.

 Tehát a több évezdek után  ekkor volt az az első alkalom , amikor a Magyar faj a Szúmír-Szkittya-Hun-Avar elődeink faju népvel csatlakozva végre is  letelepedett az igéret főldjükre.

Ezzel, Országot alapitva eslősorban a saját törzseiknek, és azok leszármazottjainak!

"Ehhez jött még a tatárjárás, akik egyébbként nem tatárok voltak, hanem a mongol rokonaink. A török 150 éves uralma, mind megnegyedelte vagy megfelezte a magyar õslakosságot"  Aztán jött a betelepítés, mert üresek voltak az alföldjeink."

Igen! Köszönhessük a Keresztény Európának, hogy a Vatikán igéretére nemengedttük be a a Tatát-Mongol, DE NEM ROKONAINKAT, hogy lerohaják Európát, még a Törököknék is ellent állva, és kérem hálául kaptuk töllük 1923-ban  a Trianoni átkot, amikor a beteleőített különböző fajokból fellázadttak ellenünk, a Magyar házigazda ellen, és az ősi örökségönk kétharmadát lopták el töllönk.

Népünkkel varoainkkal falvainkkal és a természettel egyűtt!

 "Hol akarja Kutasi úr keresni a magyarokat? Kossuth, Táncsics, Munkácsy, Paál László, Csontváry stb. mind tótok voltak. Gárdonyi sváb, Petõfi szerb volt apástól és anyástól. Az 1848-as szabadságharc tábornokai németek és szerbek. Nem volt magyar már akkor sem a láthatáron. Valamelyik jobboldali lapban olvastam, hogy az 1910-es népszámlálás 20 milliós lakosságából, csak 10 millió volt magyar a Nagy-Magyarországon."

Tisztelt Timár Ur!

A soraiból, és a vitzájából kivéve látom, hogy itt csakis Magyar hangzású illetővel, s nem Magyar fajú, s nem Magyar érzelmű emberrel állunk szemben!

Azért mert volt egy néhány száz félvér Magyar-Szláv, Magyar-Gemán, vagy magyar neveket felvett idegen fajú, de a Magyar Népet szerető, szolgáló egyén a történelmünkben, az nemjelenti azt, hogy"Nem volt magyar már akkor sem a láthatáron."  mert az nemigaz!

Mert ezt a kijelnetést amit Őn leírt, ezt csakis  ahogy a Mindszenty Hercegprimás mondtta, hogy " Ezek nem Magyarok, hanem Magyarorszűgon szűletett idegenek!" Magyar faj ellenes egyén teszi!

Mert ha maga autóval körbajárja a Történelmi Nagy Maagyarotrszág részét, mint ahogy énisa tzettem, és kérem maga még nagy számban fogja látni az ősi Magyar, az Ősi  Szúmír-Szkittya-Hun-Avar kinéztű népet. A Kárpátokban, szülőfőldemen Erdélybe, Moldovában, és még az Alfőldőn is, csak keresni kell! Mert nemondja már nekem, hogy a Magyar parasztnak, vagy a Székely Népnek, vagy az ősi Moldovai Csángónak,  nincs Magyar jellegű kinézetű képe.?:!

De mielőtt elválunk, előbb  megakarom kérni, hogy tekintse meg az alábbi  képeket és olvassa el itt alul,  az emailomat, képekkel egyűtt évekkel ezelőtt a Dr. Kiszelyi Istvány Antrópolopgus, és Történész barátomnak Budára küldsttem. És azokon a felvételeken egyből megfogja látni hogy a faji Magyar még él! Él még bennem is akinek apai anyai ága vissza megy az Árpád időkig. Anyám Inczédy-Incze Rózália, és apám kolozsi-Kolozsy György, akinek apja Kolozsvár Táblabirája, akit 1923-ban Magyarsága miatt megőkték az oláhok a főtéren a Mátyás Király szobra előtt. És akinek ősei Kolos-sy- Colosi-y különböző képen leirású ösei 987-ben a Kolos Nemzetség Fője a Kolos-Vezér egy római város Napca romjaira várát, Kolozs Vár várát építette, s melyből szülővárosm fejlődött ki, az évezred során.És így nekem jogom van felszólalni a népem, mindenki által elnyomott ősi Magyar fajú nepémért.

Mert szerintem a faj olyan mint egy nagy család. És a régi törvények szerint, a szűlők halála után, az első szülőttnek, és a családbeli gyereknek több és nagyobb joguk voll, , és van, mint a féltestvéreknek, vagy esetleg az örökbe fogadottaknak, a családi jussból, örökséből!

Ezért én igenis hiszem és amig élek kiállok mellette, hogy azoknak az embereknek Magyar tesvéreknek, akiknek a DNA-jük visszamegy valamelyik honfoglaló tőrzsében , születésük és őseik után, azokké elsősorban a több ezeréves Ősi  Szúmír-Szkittya-Hun-Avar-Ősmagyar Magyar Haza a Kárpátmedencében! 

Isten áldást népünkre a Kárpátmedencében!

Tisztelettel: Sándor

Dr. Kolozsy Sándor.CV.D.V.A.

Szobrászművész.  www.kolozsy.com.au

Sydney-Ausztrália-

U.I. Az Őn eredeti levele a Kiszelyi Istvánhóz írt levele alatt van, amikre ezt a választz írtam. De ez a válaszom a Svédországból a Neufeld Róbert tól Aldobolyi Emese Székely testvérünknek  írt levelére is! Kérem adják át, neki. Köszönöm.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sent: Sunday, August 25, 2002 8:45 PM

Subject: Fw: K.e.2500.-as évekből EREDŐ SZKITTYA ARCOK, ÉS ÉN !!!!!

 

Dr.Kiszely István.

antropologus urnak.

Uri utca.68-11/11

Buda.

Budapest-Magyarország.

 

Kedves István, és család!

Kedves barátom!

 

Örömmel halgattam hangodat pár percekkel ezelőtt, a telefonon, a  3-évvel ezelőtti találkozásunk után.

Ahogy a  beszélgetésunk alatt is mondtam, hogy nemrég tettem fel a listára egy angol kőnyvben talált Skittya arany edényeken talált Szkittya katonák arcairól, és az én arcomról készitett fényképeket, melyek másolatát neked is megkűldöm, mint antropológúsnak, hogy lásd az Őseim után, az Ősi Turáni DNA gének még bennem is élnek?!

 

ŰdvÖzlőm kedves családodat: barátod Sándor.

és a Kolozsy család.

Sydney-Ausztralia.

 

Dr.Kolozsy Sándor. C.D.V.A.

szobraszmuvesz.

Leigazolt Szabadsagharcos.

Erdelyi Vilagszovetseg Sydneyi Csoport.

elnoke.

 

U.I.

Kérnélek, hogy vidd előre a képet, majd a négyszőgre kattintva a jobb felső sarkon a kép felnagyittása után,és az egész át vizsgálás után, sziveskedd az észrevételeidet elkűldeni.Mivel, hogy már az ineternet segitségével másodpercek alatt értekezni tudunk!

 

De a legfőbb, hogy légyszives és nyujtsd át ezeket a felvételeket, hasonlatóságokat, az ottani illetékeseknek,hogy hadd lássák meg, hogy az Ősi honfoglaló Magyar nép még mindég is él, csak körűl kell, hogy nézni,otthol a határokon innen, és a határokon túl,de még az emigrációban is,

és akkor megtalálják!

=======================================================================================

=======================================================================================

 

Sent: Monday, August 12, 2002 3:36 PM

Subject: K.e.2500.-as évekből EREDŐ SZKITTYA ARCOK, ÉS ÉN !!!!!

 

 

 

ÉS MÉG MA IS ÉLNEK AZ ŐSI MEZOPOTÁNIAI,SZKITTYA-HUN,-AVAR, HONFOGLALÓ MAGYAR 10-TŐRZS, 108.

 

NEMZETSÉG LESZÁRMAZOTTJAI, A KÁRPÁTMEDENCÉBEN, ÉS AZ EMIGRÁCIÓS MAGYARSÁG KÖZÖTT!

 

1.-kep.

" THE FIRST HORSMEN"-"első lovas nép" Frank Trippett által irt, és aTIME-LIFE, által kiadott könyvében a 29.-dik oldalán hirtelen ez a kép ragadta meg a figyelmemet melyen egy K.e 2500-éves arany ezüstből készitett edényről való felvétel melyen egy űllő társalgó Skittya katona párnak arca látható.

 

    

2.-kép. Ezek az edényről kinagyitott ball, és jobb oldali 4500-éves Skittya arcok.

    

3.-kép.

Dr. Kolozsy Sandor.C.D.V.A.

 

kolozsvári születésű szobrászművész jobb, és balloldalról 2002-Agusztus 24.én készitett fényképei.

 

Akinek a kolozsi-Kolozsy Győrgy apja, és a Dr. kolozsi-Kolozsy Péter nagyapja,  akit mint  Kolozsvár Táblabiráját 1923.-ban a város főterén,magyarsága miatt meggyilkolták a rumánok!

 

S akinek honfoglaló Magyar Ősei visszamennek ezeréven át, egészen 987.ig,amikor a Töhötöm, vezér a Gyula, törzsében létező Kolos-Nemzetség Fő, Kolos, vagyis Kolozs-vezér 987-ben egy régi város Napoca romjaiara KOLOZS-VÁR, várat épitette, s melyből a szűlővárosom KOLOZSVÁR fejlődött ki, az evszázadok során!

 

 

MINDNYÁJAN ARCUNKON VISELJÜK, SZÁRMAZÁSI FAJUNK EREDETÉT,!

 

Kedves Magyar honfitársak!

 

Már többszőr is egyesekkel vitában szálltam, akik előzöleg minduntalan azt akarták bizonyittani, " Hogy ugyan már, miről is beszél, hisz az eredeti honfoglaló Magyar 7+3=10-tözs, és azokból létező 108-nemzeteség,már kihalt.!"

 

És az évszázadok folyamán ránk telepedett, belénk fajozott különböző nemzetiségek leszármazottjaik már annyira felhigitották az eredeti Magyar népet, hogy "már az Ősi Turáni, Mezopotaniai-Szkittya-Hun, Avar,utolsó honfoglaló Magyarok leszármazottjaikból már nem is lehet találni a mai  magyarság  kozott!

 

 Én mint hivatásos szobrászművész, aki a szakmából kifolyolag az emberi tipusokkal fajokkal , anatomiával is tisztában vagyok /hisz az embertan, és az Antropologia kedvenc tárgyam/

 

Szavakkal nemtudom kimondani azt a meglepetést amikor a FRANK TRIPPER, angol Iró, Skittyakrol irt "THE FIRST HORSMAN" első lovas népről való szépen szines képekkel ilusztrált Mezopotaniai Szumir Skittya Nép történetét, ismerteti, és az Orosz Ukran területeken, azok a nagy mesterségessen csinált dombok alatti temetkezési Skittya sirokat feltárták, és több mint 4500-éves Arany-ezüst edényeket, találtak.

 

A Skittya kincsek közötti tárgyak között a 29.-oldalon hirtelen egy felvételen lévő arany ezüst edény, és annak az oldalán lévő domborműven létező űlő, egymással társalgó K.e 2500-évből a 4500-éves Skittya kanonák arca ragadta meg a figyelmemet.

 

Melyek között, és közőttem, mint honfoglaló Magyar ősi családok sarjadéka, feltétlenul meglehet látni az azonosságot!

 

Hogy még olyan hosszú régi távból is, 4500-évvel ezelőtt, és mégis megvan a tipikus Turáni, kinézet a DNA- kapcsolat,örökségű faji hasonlatosság, leszármazottság.!

És velem együtt meglehet találni ugyan ilyen kinézetű Magyar embereket bőven, a Kárpátok vonalán, Székely Főldön, Erdély különböző terűletén, és a Duna-Tisza közén!!

 

Tehát kedves Magyar honfitársak, Magyar testvérek!

 

Ime a bizonyitték ezeken a képeken és tárgyakon minden nehézség nélkül lehet látni, a 4500-évvel ezelőtti Skittya arcokon, és az Én arcomon való közös karakter vonásokat, és az erős kinézetű faji hasonlatosságokat, hogy mi mindhárman ugyanazú a Turáni Mazopotánia fajból szármzunk.!

 

 Még a több mint 4500-éves távolságban is.!

 

 Ők akkor, és én meg most, a 21.században! .

 

Kedves Magyar honfitársaim!

 

Én csakis érdekesség szempontjából teszem fel ezt az e-mailt, a listára, de sajnos a képeket nemfogja leközölni a levelező lista.

Ellenben akit az emberi hasonlatosság érdekel a tőbb ezer éves Skittyák, és egy modern világból a 20.század elejéről származó, erdélyi Kolozsvári születésü Magyar között, akkor kérném önöket, hogy jelezzék az e-mailon , és azonnal elküldöm nekik is prívátilag!

Az igaz, hogy 4-szines felvátel csatolat is van az ezek irasok elott, mellett, de nem egy külön  csatolás, hanem a szines felvételek , vannak, az ed-mail body-ján amik köre gépeltem a szöveget.

 

Magyaros tisztelettel:

 

Dr. Kolozsy Sándor. C.D.V.A.

szobrászművész.

Leigazolt Szabadságharcos.

Erdélyi Vilagszövetség Sydneyi Csoport.

elnőke.

Sydney-Ausztralia.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Von: Imre Timar
Gesendet: Donnerstag, 16. April 2009 14:03
An: Kutasi József
Betreff: Re: 2.810 - Dr Alex Sandor Kolozsy: De hát holvannak az ezeréven át hátranyomott Honfoglaló tőrzsekből származó eredeti DNA-ileg is rátermett Magyar Nők, vagy Férfiak,?
Tisztelt Kutasi Úr!

Nagyon szép amit leírt, csupán a történelmi háttér szomorú. Hol vannak Árpád utódai? A honfoglaló magyarság kb. 250 - 350 000 lélekszámmal jött be a Kárpát-medencébe. Az ittélõ lakók létszáma többszörössen meghaladta a honfoglaló magyarok létszámát.(Dr.Nagy Sándor: A magyar nép kialakulásának története) Tehát már az elején egy hatalmas felhígulás ment végbe. Ehhez jött még a tatárjárás, akik egyébbként nem tatárok voltak, hanem a mongol rokonaink. A török 150 éves uralma, mind megnegyedelte vagy megfelezte a magyar õslakosságot.  Aztán jött a betelepítés, mert üresek voltak az alföldjeink. Hol akarja Kutasi úr keresni a magyarokat? Kossuth, Táncsics, Munkácsy, Paál László, Csontváry stb. mind tótok voltak. Gárdonyi sváb, Petõfi szerb volt apástól és anyástól. Az 1848-as szabadságharc tábornokai németek és szerbek. Nem volt magyar már akkor sem a láthatáron. Valamelyik jobboldali lapban olvastam, hogy az 1910-es népszámlálás 20 milliós lakosságából, csak 10 millió volt magyar a Nagy-Magyarországon. Ennek a nemzetnek konyec! Nem állta ki a történelem próbáját, de ettõl még tragikusabb, hogy a nemzeti érzés a béke feneke alatt van. Nem is tudja, hogy mi az. Nem is lehet, mert egy összevissza kevert néppel állunk szemben. Ezért lettünk mára Európa utolsó alja népe. A Duna TV közvetítette az átalakult új MSZP bandát. Undorító zsidó patkány mindegyik. A húsvéti Szentmisén a zsidó Erdõ Péter és a mégzsidóbb volt Paskai bíboros csúfították a Szent István bazilika oltárát. És ez mind jó a "magyaroknak." Kutasi Úr! Ne keresse a magyarokat, mert nincsenek. Mellesleg a Balczó család szintén tót származék.

Tímár Imre

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tisztelt Timár Úr!

Köszönöm, hogy küldeményeimet Svédországban, fogadja! Az írás szerzője, nem én vagyok, hanem Dr. Kolozsy úr Ausztráliában.

Igaz szeretettel,

Kutasi József, München

Kutasi József írja: Olvasható a Kutasi József – Politikai Hírfutár bal oldalán!

Az írások, képek, valamint a linkelt oldalak tartalmáért, mely nem a mi álláspontunkat képviseli, nem felelünk. Azért csak a szerzők vállalják a felelősséget!

Für die Inhalte der Texte, Bilder sowie verlinkten Seiten, die nicht unseren Standpunkt widerspiegeln, sind wir nicht verantworlich. Für diese übernehmen nur die Autoren die Verantwortung!

 

---- Original Message -----

From: Kutasi József

To: Kutasi József

Sent: Thursday, April 16, 2009 12:50 PM

Subject: 2.810 - Dr Alex Sandor Kolozsy: De hát holvannak az ezeréven át hátranyomott Honfoglaló tőrzsekből származó eredeti DNA-ileg is rátermett Magyar Nők, vagy Férfiak,?!

www.kutasi-jozsef.hirfutar.de.vu

Kutasi József - Politikai Hírfutár

2009. április 16.

2.810 - Dr Alex Sandor Kolozsy: De hát holvannak az ezeréven át hátranyomott Honfoglaló tőrzsekből származó eredeti DNA-ileg is rátermett Magyar Nők,