Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. április 17., péntek

2.319 - Tímár Imre: Az EU-t nem lehet átugrani, mint ahogy nálunk sokkal életképesebb és nagyobb nemzetek sem tudták kikerülni.

Von: Imre Timar]
Gesendet: péntek, 2009.április 17. 08:23
An: Kutasi József
Betreff:
Az EU-t nem lehet átugrani

 

Tisztelt Kutasi Úr!

 

Az EU-t nem lehet átugrani, mint ahogy nálunk sokkal életképesebb és nagyobb nemzetek sem tudták kikerülni. Az EU egy erõ demonstráció, mely nem azért lett létrehozva, hogy abban a nemzetek jobban éljenek, hanem azért, hogy egy központi helyrõl pl. Tel Aviv,Brüsszel, New York - könnyebben lehessen irányítani. Az EU ellen lehet ágálni, tiltakozni az igazságtalan elosztások miatt, vagy az elõnytelen diszkriminálások ellen, de dõre dolog elképzelni, hogy Európa közepén egy vagy két ország majd paradicsomi létet teremt magának az EU-n kívül.

 

Az Árpád utódokról már elmondtam a véleményemet az elõzõ levelemben és csak annyit szeretnék hozzáfûzni, hogy Magyarország tragédiája még a tatár, török és Trianon után az, hogy rémisztõen elzsidósodott. Nem részletezem ezt most, csak Balczó Andrást idézem újra: "Magyarország zsidó gyarmat" És mindez nagyobb tragédia, mint a tatár,török és Trianon együttvéve.

 

                                                Tímár Imre

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------