Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. szeptember 7., hétfő

3.285 - Vadász: Egy neves alkotmányjogász (volt szoci) véleménye szerint is Alkotmányozó Nemzetgyűlés összehívása kell az új alkotmány megalkotásához.

Von: Lajos Jager
Gesendet: vasárnap, 2009. szeptember 6. 23:16
An: Kutasi József
Betreff: 3.260 - Vass István: Vukics úr mint valami kotlóstyúk, mindenkit begyujtene a magakörüli nagy nemzeti egységbe.

 

Kedves Jóska!

 

Tájékoztatóidat folyamatosan figyelemmel kísérem! Sajnos a gépemmel, vagy a szolgáltatással valami gond van, mert akadozik a folyamatos kapcsolat.

Vass István levelével kapcsolatban megjegyzem, hogy hasonló véleményen vagyunk. Továbbá a Vasemberrel személyes kapcsolatunk is van levelezés útján, de voltunk együtt és másokkal pl. útlezárásuknál,  a Kossuth téren, így, volt alkalmunk kibeszélni az Ország sorsának alakulását és a tennivalókat.

 

Mivel két éve elköltöztem Budapest környékéről, a személyes kapcsolat megszakadt régi, mondhatnám ellenálló társaimmal, de remélem leveleim  bizonyítják (melyekből másolatokat kapnak) hogy rendszerváltó álláspontom töretlen és bizakodó. Remélem, hogy még megélem, hogy a mai politikai "elit" egy része (akik kiérdemlik) közmunkavégzését nézhetem Hazánk fejlődésének beindulása küszöbén!

 

Egy neves alkotmányjogász (volt szoci) véleménye szerint is Alkotmányozó Nemzetgyűlés összehívása kell az új alkotmány megalkotásához. Ez kell, hogy elindítson egy folyamatot, mely elsöpri a jelenlegi uralkodó politikai "elitet", rablóbandát, képmutató nemzetrombolókat.

 

Ma a változásokért nem az MSZ-nek és lihegő új szerveződéseknek kell serénykedni, hanem a Nemzeti Radikálisabb erőknek pl. Jobbik és támogatóik, nemzeti elkötelezettségű értelmiségieknek kell összefogni és cselekedni! A közember csak akkor fog mozdulni, ha hiteles VEZÉR áll a sor elején. De akkor nagyon meg fog mozdulni. Az ellenzéki politika várja, hogy kikaparják számára a lehetőséget! De a Magyar Embereknek Nemzetre szabott rend kell. Olyan ami egészséges önbecsülésüket, nemzeti tartásukat visszaadja, ami tudatukat felébreszti és cselekvésre ösztönzi Őket.

 

Sajnos a köznép még nem ébredt a cselekvés tudatára Ha tehetném csodát tennék, hogy ébredjen a Magyar és cselekedjen!

 

Ezt írom és terjesztem képességeim szerint, mint "a Vadász", tízmilliomodik Magyar nyugdíjas a Dunántúlról , aki Néhai Jäger Lajos, született Halasi Kis Lajos egyetlen fia. Szüleim több nemzetség sarjai és ennek ellenére, mivel évszázadok óta e Hazában élünk, Magyarnak vallottuk és vallom magam ma is! Az Őseim szenvedésének ismeretében, és szellemiségük erejével teszem a dolgom, míg megélem a valódi rendszerváltást Magyarországon!

 

Üdvüzlettel, a Vadász!

 --------------------------------------------------------------------------------------------------