Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. szeptember 7., hétfő

3.297 - Tímár Imre, Svédország: Már az Antall Józsefhez címzett e-mail cím riasztó. > antal@jozsef-kutasi.de > Kutasi József

Von: Imre Timar
Gesendet: hétfő, 2009. szeptember 7. 14:12
An: 'Kutasi József'
Betreff: Ki az Istenben bízzunk?

 

Tisztelt Kutasi Úr!

 

Már az Antall Józsefhez címzett e-mail cím riasztó. A gengszterváltás elsõ miniszterelnökének Antall Józsefnek az elsõ útja az USA-ban a New York-i fõrabbihoz vezetett. id. Antall Józsefnek díszsírhelye van a jeruzsálemi Vad Yasem temetõben. A gengszterváltás paktumokkal és hazaárulással folytatódott Antall ideje alatt. A változásokat a nagyhatalmak közötti megegyezés hozta és nem népi mozgalom. A nép, az istenadta nép beletörõdött sorsába és rászavazott egy nyomorult erkölcsi toprongyra Horn Gyulára. Húsz évvel a gengszterváltás után volt kommunisták, párttitkárok és a kölykeik vannak uralmon. Ez bizony nemzeti szégyen. Szégyen az alja néptömegekre és a prostituált értelmiségre. Budapest szívében virít az újrarenovált szovjet emlékmû. Jól megvagyunk vele? Budaházy Gyurinak nyolcan segítettek leszerelni, mert a többit nem érdekli. A Gyuri ma börtönben ül és az ötágú csillag visszakerült a helyére. Gondolkozzunk egy kicsit. Normális nép az, mely eltûr ennyi mocskot a nyakán?

Aztán nézzük az "ellenzéket." Kedvenc színük a jaffa-narancsos izraeli szimbólum és testvérpártjuk a gyilkos Likud. Majd ezek fognak jövõre új irányt szabni a nemzetnek? Vegyük már észre, hogy alja nép lett a magyar úgy mindenestûl. Mindezeket nem az éjjel álmodtam, mert ugyanezt írta Petõfi, Arany, Ady, Madách , Prohászka  és a többi nagyjaink is. Egy lakáj ország lakájlélekkel.

 

        "  Mindig ilyen volt:apró kánok

          Révén minden igának barma,

          Sohse harcolt még harcot végig,

          Csak léhán és gyáván kavarta."

 

             Ady: A hõkölés népe

 

Rettenetesen nehéz egy örökölt nemzeti átok alól kibújni, de legalább lenne valaki, aki a nép szemébe vágja a bûneit. A nép alatt értendõ minden magyar az útkaparótól kezdve a miniszterelnökig. A fõpapjaink nem magyarok és folytatják az átkos békepapok gyalázatos munkáját. A templomokban Saul rabbit dicsõítik. A legelszomorítóbb az, hogy a híveknek egy szikrányi sem jut el a tudatukig, hogy rászedték õket. Hát itt állunk télvíz idején ingben és gatyában.

 

                                                               Tímár Imre, Svédország

-----------------------------------------------------------------------------