Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. szeptember 8., kedd

3.332 - Kutasi József: Kedves Dezző bácsi, a Mediáról van szó!

Von: Dezső bácsi
Gesendet: kedd, 2009. szeptember  8. 13:54
An: Kutasi József
Betreff: Re: 3. Küldte: Kálmán Tibor és Darabont Terezia > Túróczy Zoltáni Tanács - Komena Morill és Bob Koss festményeivel

 


                                                       Tisztelt Jóska Bácsi!

         A magam részéről nagyra értékelem azt a munkát, amelyet a magyar nemzet érdekében tetszik végezni. Azért nem magázódom, hanem ezt a tetszik-es megoldást választom, mert ez szerintem kedvesebb, a magázódás pedig egy kicsit távolságtartást jelent, legalábbis szerintem.
        No ennyi bevezető után rá is térek a mondandóm lényegére.  Az egyik előző levelében tetszett írni, hogy  majdnem senki sem reagál a Jóska Bácsi által küldöttekre. Én sem reagáltam eddig sosem, és kicsit elszégyelltem magam, mert nem hiszem, hogy, az, hogy sok a dolga, elég mentség lenne bárkinek is arra, hogy senki sem válaszol a levelekre.  Szóval még egyszer szeretném nagyon megköszönni a Jóska Bácsi által küldött dolgokat, a Powerpoint diavetítések különösen gyönyörűek. Magyar tisztelettel:

                                                                                    Dezső bácsi ( 30 év , Debrecen )

Írja Kutasi József:

Ki tud Szabó László úr kérdéseire, választ adni? Hol marad a Media? 79 Media címmel vagyok kapcsolatban! Küldöm az anyagot, de csak 10 % a-lék tart arra érdemet, hogy válaszoljon. Írjanak, de igazságosan, hazugság nélkül. Vagy nincs igazság, csak hazugság?
--------------------------------------------