Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. szeptember 9., szerda

3.342 - Geonczeol Gyula: A Magyarok Szövetségének igaza van, mert amennyiben ezekben a kérdésekben nem haladunk előre, a jelenlegi rendszerrel nem lehet szabad választásokat rende

Von: ggyula
Gesendet: szerda, 2009. szeptember  9. 14:59
An: Kutasi József
Betreff: Re: 3.336 - Szili Katalin válasza a Magyarok Szövetsége Kiáltványára > Budapest, 2009. szeptember - 4 - > 2009, szeptember 8 - 16:34 MSZ

 

A Nagy Imre kormány 1956-ban világosan kimondta, hogy Mindszenty Józsefet minden tekintetben alaptalanul ítéltek el, minden eljárást megszüntettek ellene es kertek folytassa munkáját. Ezzel azonban megteremtettek az alkot, anyósság helyre állításának lehetőséget is.

Ugyanis:
A Mindszenty per volt a magyar alkotmányosság megszüntetésének az alapja es a jelenlegi állapot ettől a pillanattól datálódik, tehát Mindszenty letartoztatásától, a jelenlegi rendszer nem jogállam es tagadja az 1956-os Nagy Imre kormányt.

Tehát megoldatlan a szabad választások kérdése is. Csak a helyreállított alkotmányosság alapján lehetne szabd választásokat tartani. Ezeket a kérdéseket kell rendezni.

A Magyarok Szövetségének igaza van, mert amennyiben ezekben a kérdésekben nem haladunk előre, a jelenlegi rendszerrel nem lehet szabad választásokat rendezni.

Geonczeol Gyula