Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. szeptember 12., szombat

3.376 - Papp Ferenc: Tehát mi bennszülött őslakosok, a megosztottságunk miatt, labancainknak köszönve a globalista gyarmaturalom (halgatag) szenvedő alanyai vagyunk!

Von: Papp Ferenc
Gesendet: szombat, 2009. szeptember 12. 09:51
An: Kutasi József

Betreff: INNEN NINCSEN VISSZAÚT!

 

Sorsunkról lévén szó megszólalok, szóljon Ön is, mert ott vagyunk, ahol a part szakad és a néma gyereknek az anyja sem érti a szavát és beteljesülhet Fehér István jóslata, hogy ( a labancoknak köszönve) INNEN NINCSEN VISSZAÚT! 

Globalizáció…gyarmatosítás…privatizáció…szocializmus…kommunizmus kapitalizmus,sovinizmus…fasizmus…

Ezek mind társadalmi rendszerek, melyekaz, egyenjogúság, humanizmus, megvalósításának ígéretével teremtették meg a diktatúrák egész sorát, az elviselhetőktől, a vérlázítókig, a gulágoktól a Goli Otokig, az inkvizícióktól Auschwitzig, Trianontól, a Párizsi Békeszerződésekig. Micsoda pazar vérlázító, szépen csengő szavak, szállóigék. Az auschwitzi tábor bejáratánál kitűzve: A MUNKA NEMESÍT! –Trianonnál: BÉKESZERZŐDÉS. Milyen nemes összetett szó : BÉKE—SZERZŐDÉS. Nincs tudomásom a szibériai béketáborokban milyen felirat díszítette a bejáratot, mert nem volt alkalmam találkozni egy igen tisztelt túlélővel sem. A Recski táborról és a Zabelai kegyetlenségekről, a Járeki, csúrogi zsablyai temerini, újvidéki magyar mészárlásról tudunk és nem csak tudunk, hanem van aki át is élte. Az ismert sokak ámítására, illetve megfélemlítésére használt nemes hangzású szóval, SLOBODA NARODU-- SZABADSÁG A NÉPNEK!

És jött a PÁLFORDULÁS! – A PÁL FORDULT, DEPÁL MARADT! Azok a „PÁL”-ok és utódaik java része, akik a „SZABADSÁG A NÉPNEK” jelige alatt, a földek és az ingatlanok
nagy részét elkobozták, ma a privatizálás szemfényvesztésével, tulajdonukba vették. Milyen szóval is kell ezt kifejezni, nem tudom, erre a nyelvészeket kell felkérni, amíg azt egy „SRÁC’ ki nem találja. Mindenesetre az egy kontra-kommunizmust kell hogy kifejezzen. Talán neogyarmatosítás. Ennek mindannyian tanúi lehettünk és lehetünk. Ezt világosan ki lehet mutatni a Népszövetség döntéshozatalát elemezve, ahol Európa térképét teljesen átrajzolták, a határmódosítások a humanizmus szellemét teljesen megcsúfolva, a győztesek nemzeteket darabolva osztogatták egymás-között a területeket, népeket, nemzeteket még a többségben élőket is, hogy helyreállítsák a saját békéjüket. Erre a tettre semmilyen logikus okot sem tudtak felhozni, csak annyit, hogy az államok békés megegyezéssel módosíthatják a szerződésben rögzített határokat, ami a bécsi döntés alkalmával meg is történt. Magyarország egyes lecsatolt részei az anyaországhoz kerültek vissza.

A második világháborút követőn, az Egyesült Nemzetek hűen követte elődjét. A Biztonsági Tanácsban a nagyhatalmak a döntésekre a vétó jogot kaptak. A meglevő vesztesek, határok módosításával, feldarabolásával, új államokat hoztak létre. Több millió polgárt , kérdezés nélkül terelték át, vagy csatoltak le szülőföldjéről.

Szovjetunió szétesését követően, az immár másodszori összefércelés után több állam ismét szétesett, több új állam alakult.

Új államokat, államhatárokat rajzoltak be úgy a vesztesekből, mint a győztesekből, szintén a lakosság megkérdezése nélkül. Csehszlovákia Trianonnál három részből fércelődött össze, két győztesből és részint egy vesztesből (Csehország – Szlovákia – Magyarország északi része), de a szétesésnél nem az összetevés három alkotó részére, hanem két részre, olyképpen, hogy a harmadik részt újracsatolták, de most Szlovákiához! Csodálatos logika, törvény, történelem, békeszerződés, vagy minek alapján? A Jugoszláv agónia sokszorta képletesebb, illetve képtelenebb volt. Trianonnál a magyar Délvidéket ki kapta jutalmul? Szerbia? Szerb-horvát Szlovén Királyság, vagy az újszülött Jugoszlávia?

A II. világháború végével. a Párizsi Békeszerződés visszaállította a II. világháború előtti állapotot, amelyen belül, a hatalmi küzdelemben, a fércölések feszülni kezdtek, majd el is pattantak. Az összetákolt államok szétestek. Csehszlovákia esetében ez simábban ment, mint az Jugoszlávokkal történt. de milyen logika alapján osztanak egy három részből összeállított államot, két részre?. Felvidéket csak az egyik „társtulajdonos” jussolta? Jugoszlávia „újradarabolása” nem ment ilyen simán. Amikor a horvát és szlovén köztársasági szervek tudomásul vették a szerbiai politikai csúcs igyekezetét, hogy szerb dominancia erősödésével létrehozza nagy Szerbiát, felvetették a lehetőséget, Jugoszlávia konföderatív átalakítására. Szerbia maga mellett tudván a hadsereget, a legradikálisabb módszerrel, fegyverrel igyekezett megvalósítani egyeduralmi terveit; kitört a belháború. A NÁTÓ a kutyaharapást a szőrivel gyógyította. Fegyveres fellépés ellen fegyvert vetett be – sikerrel. Felerősítette a horvát hadsereget és a „Vihar” fedőnevű hadművelettel kiszorította horvát területről a Jugó hadsereget. Amint azt tudjuk, a vereség után következett az osztozkodás. De hogyan? Trianonnál Szerb- Horvát-Szlovén Királyságot, a lecsatolt Magyarország Délvidékével egy állammá tették, majd ezt átkeresztelték Jugoszláv állammá. Tehát három kis államból és egy államnyi országrészből hozták létre a Jugoszláv Királyságot. Milyen cirkuszi mutatvánnyal osztoztak, amikor ebből létre hoztak NYOLCÁLLAMOT? (Szerbia, Horvátország, Szlovénia, Bosznia, Szerb-köztársaság, Monte Negró, Macedónia, Koszovó) A Szövetségből kilépett Szlovénia, majd Horvátország, ezt követte Macedónia és Bosznia(Szerb köztársasággal). Útközben hátramaradt Monte Negro. Miután a a Szővetségi államból megmaradt területen a hadicselekményekkel csitultak, a Szerb vezetőség Koszovó területét magáénak tekintve, a benne történendőket saját belügyként kezelve, fegyveres akcióval, bevetve katonaságot, rendőrséget, álkatonai alakulatokat, véres támadással kiűzni igyekezett az ottani albán lakosságot. A következmény a NÁTÓ villámcsapása volt, melynek következménye, a Koszovóból való kivonulás lett.


Röviden, Monte Negro is elhagyta az egyeduralmi fészket, ahonnan, mint ismeretes, Koszovó is kilépett. Az Államelnökünk kijelentésében aláhúzza, az országhatárokat nem lehet megváltoztatni! Úgy mondják, a történelem az élet iskolája. De mindannyian tudjuk, hogy minden iskolában vannak kitűnő, de egyben ismétlő tanulók is, mi több, többszörösen ismétlők is. Minden egyeduralmi szervnek, személynek tudnia kellene, hogy minden ember, minden közösség megszabadulni igyekszik minden fajta rajta gyakorolt erőszaktól, diktatúrától, morális alárendeltségtől. A Földgömbön, a múlt századokban a gyarmaturalom (kolonializmus) a fehéreknek, a lőfegyver birtoklásának köszönve, legális államforma volt.

Mi lett velünk, lecsatoltakkal? Vegyük példának Vajdaságot! Trianon következménye folytán, a szerb hatalom végrehajtotta a földreformot. Elvette a magyar nagybirtokokat, az ott lakó, dolgozó magyar cselédséget, szélnek eresztette a falubeli magyar napszámosoknak nem adva munkalehetőséget, elűzte a nagyvilágba. A hivatalokban alkalmazott, magyaroknak felmondtak, a magyar nyelvű iskolákat megszüntették, a magyarokat figyelmeztető szállóigék jelentek meg == govori srpski-.

1944/45-ben a kommunizmus hatalomra kerülésénél , több tízezer magyart gyilkoltak meg, sokan elmenekültek, sokukat hamis vádak alapján bebörtönöztek. Mindezek ellenére, Vajdaság a hetvenes években anyagilag, szellemileg stabilizálódott, megerősödött, majdhogynem utolérte Szlovéniát. Mivel az ipari fejlődése következtében a vajdaságiak átlag képzettebbek voltak az ország többi polgárától, a jobb keresetek reményében sokan a nyugati államokba mentek vendégmunkára, ahol szívesen fogadták őket. Ennek köszönve a vajdaságiak életszínvonala jóval magasabb lett mint Szerbia többi polgárának, különösen köszönve az 1974-es autonómiának.

Tito halála, lehetővé tette Milosevity hatalomra jutását, annak egyeduralmi fellépését, az autonómia bukását
 és az egész ország területén és az ország tönkremenését. Vajdaságot Szerbia gyarmatának tekintették és ma is annak tekinti a hatalomtartó. Eladta a társadalmi vállalatait, túladott a NIS-en, potom árért, eladta gazdag mezőgazdasági szövetkezeteit, vállalatait, bérbe adta a gazdag vajdasági vállalatait,az ebből befolyt pénzeszközöket javarészt a Köztársaság szervei kapták, olyan feltételekkel, amelyek elárulják, hogy Vajdaság  és a magyarság számára bekövetkezett a globalizálódó gyarmaturalom. Erre példa a BÉRBEADOTT VAJDASÁGI SZÁNTÓFÖLDEK BÉRLETÉBŐL Vajdaság csak 30 százalékát kapja, ha kap. Az átutalás akkor történik,amikor azt Belgrád akarja. ANIS-t. Vajdaság egyik legjövedelmezőbb vállalatát, a nyugati szakértők két és fél milliárd EU-ra becsülték, ezt az oroszok 400 millióért kapták (korrupciómentesen). Hogy az„eset” kuriózummá nőtt,  hozzájárult a tavalyi mérleg, a vállalat fennállása óta először vesztességet mutatott ki?!. Ennek a vállalatnak a részvényeiből kapnak ingyen jutalékot ( vagy netán adalékot),a lakosság nagykorú egyedei.  A másik kirívó eset a búza 8 dináros kilogrammonkénti áramellett, mi bennszülöttek a mindennapi kenyeret  nem kilóra, hanem darabra mérten vesszük, melynek súlya kb. 1/2 kilogramm, tehát a búza árának a tizenegyszerese.

Összehasonlításképp, ez olyan, mintha egy banántermelő állam „ őshonosai”, a banánt a saját szükségleteire darabszámra vehetnék, 1 Euróért. A hasznot a globalista kereskedők gombolják be. A gáz nemzetközi ára csókkenőben, a hazai ára (az ígéretek alapján), az idén a villanyárával összhangban,
 nem fog lényegesen emelkedni. Azon lakások tulajdonosai (többségben nem őslakosok), akik 100/200 márkáért vették lakásaikat a fűtést lényegesen olcsóbban fizetik, mint az őslakosok családi házaik fűtésére használt gázt, mint mi bennszülöttek, akik nem lettünk a kedvezményes vezetékre rákapcsolva. Tehát mi bennszülött őslakosok, a megosztottságunk miatt, labancainknak köszönve a globalista gyarmaturalom (halgatag) szenvedő alanyai vagyunk!

 

Újvidék, 2009-09-10-én. Papp Ferenc.

---------------------------------------------------------------