Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. szeptember 12., szombat

3.383 - Tejfalussy András dipl. mérnök, méréstani szakértõ: NYÍLT LEVÉL, Rozgics Mária, Magyar Világ lap fõszerkesztõ úrhölgyhöz:

Von: András Tejfalussy
Gesendet: szombat, 2009. szeptember 12. 22:11
An: Kutasi József
Betreff: A talmudista rablógyilkos zsidók bűnei bemutatásával (stb.) odacsalt magyarokat öngyilkoló "tisztító kúrákra" beszélik rá?

 

Kód: MagyarV-KovacsJ-vizkuras-090912

NYÍLT LEVÉL, Rozgics Mária, Magyar Világ lap fõszerkesztõ úrhölgyhöz:

Kérem, hogy szíveskedjék közzétenni az alábbi helyreigazítást is, Kovács József 2009.09. 10-i (és elõzõ) cikke(i) magyar irtó hatásai mérséklésére!

Szakértõi észrevételeim, Kovács József "A vízzel való gyógyítás: Kneipp plébános módszereinek ismertetésével (1)" címû cikkérõl (Magyar Világ, 2009. szept. 10., 12. oldal)

Kovács pszichológiailag hatékonyan ötvözi az ókori fürdõk romjait és egy kocsmát, a fürdõzéses vízkúrát és Kneipp plébános nem azonosítható gyermekkori betegségét és egy káplánt, miközben a valóban gyógyító, tiszta desztillált vizet ivással kapcsolatban nem a víz tisztaságát és nagy oldékonyságát, hanem az értelemszerûen kevéssé lényeges frissességét hangsúlyozza. Azaz miután bebeszélte a káliumot mérgezõen túladagoló zöldségleveket literszámra fogyasztani, s a "picike" konyhasó pótlást, ami a mai legtöbb betegséget elõidézõ és a gyógyulást akadályozó orvostani csalás, eltereli a figyelmet a ténylegesen gyógyító desztillált víz- ivókúráról, s az annál is jobb desztillált vizes infúziós kúráról, amelyet valójában Dr. O. Z. A Hanish orvos írt le (lásd: www.ujvizforras.fw.hu), s amely megfelel a Talmud által ajánlott általános gyógymódnak is, amelynél a desztillált vizet ivást, a mellette konyhasóval (fiziológiásan) jól sózott étel fogyasztásával párosítják, lásd: Luzsénszky Alfonz: A Talmud Magyarul, Taanith 10 a. lap + Baba Kamma 93 b. lap. Megfelelõen alkalmazva, néhány nap, néhány hét elteltével már érezhetõ, mérhetõ a gyógyhatása!

Verõce, 2009. 09. 12.

Tejfalussy András dipl. mérnök, méréstani szakértõ

Tudományos Rendõrség PJT

www.aquanet.fw.hu