Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. október 5., hétfő

3.562 - GYŐR-MOSON-SOPRON megye 05. számú egyéni választókerületében időközi országgyűlési választás lesz Áder János megüresedett helye miatt november 8-án.

Von: Tibor Vizi
Gesendet: vasárnap, 2009. október 4 21:43
An: Kutasi József
Betreff: GYŐR-MOSON-SOPRON megye 05. Számú...

 

Feladó: Civil Mozgalom <civilmozgalom@gmail.com>

Dátum: 2009. október 4. 15:19

Tárgy: Segítség kérése

Címzett: noreply

 

Kedves Barátom!

 

Talán tudod, hogy GYŐR-MOSON-SOPRON megye 05. számú egyéni választókerületében időközi országgyűlési választás lesz Áder János megüresedett helye miatt november 8-án. Lélektanilag egy nagyon fontos pillanathoz értünk, meg kell mutatni magunkat, el kell indulni ezen a választáson, és ezzel élesben tesztelni a támogatottságunkat! Bízunk benne, hogy itt is meglepetést okozhatunk, és egy jó eredménnyel fel tudja hívni magára a figyelmet a Civil Mozgalom, és azok is megismerhetik, akik még nem sokat tudnak róla. A tavaszi választásig ez az utolsó lehetőségünk, ezért ki kell használni.

 

Ha késve is, de sikerült jelöltet találnunk egy ebben a választókörzetben élő tagunk személyében. De elsőként a 750 darab érvényes ajánlószelvényt (kopogtatócédulát) kell összegyűjtenünk annak érdekében, hogy jelöltként ténylegesen is felkerülhessen november 8-án a szavazólapokra. Erre 12 napunk van még, és a felénél tartunk, de egyre nehezebb. Ezért kérjük most a segítségedet, akár személyesen, akár az ott élő barátok, rokonok vagy ismerősök bevonása által, akár a telefonos vagy internetes kampányban való "távsegítséggel", bárhonnan az országból.

 

Mivel az idő sürget minket, be kell vonni akit csak lehet, és aki nem tud odamenni, az otthonról is segíthet. A feladat a következő volna. Várjuk azok jelentkezését, akik telefonon jól kommunikálnak és ráérnek erre, függetlenül attól, hogy hol laknak. Egyetlen kikötés van csak, hogy vonalas Matávos telefonnal rendelkezzen. Így összességében ezalatt a rövid idő alatt sok családot elérhetünk, és ha csak töredéke segítene, már az is hatalmas előrelépés. Szeretném, ha minél többen jelentkeznétek, hogy azonnal elkezdhessük a munkát. A további információkat majd küldjük.

 

Most úgy tűnik, ez a leghatékonyabb módja az ajánlószelvény gyűjtésnek, és ezt meg kell csinálnunk, mert csak így tudjuk bebizonyítani, hogy szükség van ránk! Ez egy főpróba, ami nagyon ki fog hatni a tavaszi választásokra, ezért is kérjük a segítségedet, mert nem lesz más lehetőségünk tavaszig! Bármi megtörténhet, a kérdés: leszünk-e elegen, akik ennek érdekében beleadunk apait-anyait. Ha tenni tudsz valamit ebben a kihívásban, kérlek hogy válaszlevélben jelezd, és HA MÉG NEM REGISZTRÁLTÁL, AKKOR AZT IS MEGTEHETED ITT!

 

Üdvözlettel: Seres Mária

----------------------------------------------------------------------------------------