Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. október 6., kedd

3.582 - Horváth Feri, "Feri nagyapó": Új képek a www.erdely-szep.hu és www.magyarorszag-szep.hu honlapokon, és egy kárpátaljai énekeggyütes, a Credo néhány dala.

Von: Horváth Ferenc
Gesendet: kedd, 2009. Október 6. 19:06
An: geotisza@freemail.hu
Betreff: Új képek a www.erdely-szep.hu és www.magyarorszag-szep.hu honlapokon, és egy kárpátaljai énekeggyütes, a Credo néhány dala.

 

Újabb fényképeket és ismertetőket tettem fel,  a www.erdely-szep.hu –ra: Pusztakamarás    / Sütő András szülőháza./ Nagyvárad 2        

 

A www.magyarország-szep.hu honlapra: Visk / Az egykori koronaváros./ Szentes-Ecser  Óföldeák

 

Más: egyszer már írtam a kárpátaljai, ungvári Credo együttesről, több szép daluk, az Ivaskovics Triónak is, is fent van a youtube-n.

 

http://www.youtube.com/watch?v=0EDgGaiHLTA  http://www.youtube.com/watch?v=-BQ_Yr_A1dk  http://www.youtube.com/watch?v=COKwQBkPJvY

 

Ivaskovics József és a Credo hunlapja, véletlen volt az elírás honlapja helyett, de így még jobb. http://credo.van.hu/

 

És egy kis történelem: a Rongyos Gárdáról, amely harcával elérte, hogy Sopron és több falu népszavazáson dönthetett, és a nagyhatalmi döntést megváltoztatva Magyarország része maradt:

 

RONGYOS GÁRDA - ELSŐ RÉSZLET (6:08)   RONGYOS GÁRDA - MÁSODIK RÉSZLET (2:28)  RONGYOS GÁRDA - HARMADIK RÉSZLET  RONGYOS GÁRDA - NEGYEDIK, BEFEJEZŐ RÉSZLET (4:15)

 

Egészséget !!!  Baráti üdvözlettel: Horváth Feri, „Feri nagyapó”.

-------------------------------------------------------------------------------