Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. március 7., szerda

12.168 - Amit a M.o.-i fundamentalista cigány klánról - Itália után - tudni kell! > 2012/03/01 Nemzeti InternetFigyelő

www.nemzetihirhalo.hu ************

Amit a M.o.-i fundamentalista cigány klánról - Itália után - tudni kell! 
2012/03/01 Nemzeti InternetFigyelő 

2012/02/25. SZÁMÚ RENDI KÖRLEVÉL 

Megérkezett Budapestre az EU küldöttség és péntek este az amerikai Kongresszus Külügyi Bizottságának a küldöttsége is. Úgy tűnik, hogy tudatosan egybe hangolták a jövetelüket. Bejelentették, hogy a civil szervezetekkel is szeretnének tárgyalni. Gyanítom, hogy a "magyar civil szervezetek" nem mi leszünk, hanem mások. Azok, akiknek talán a legkevesebb közük van a mi hazánk fájó ügyeihez. Engem eddig nem kerestek. Kíváncsian várom a fejleményeket! 

Ezen a héten is folytatódott Magyarországnak és a mi nemzetünknek a pocskondiázása. Erre válaszol a bizonyára kevesek által ismert tényeken nyugvó háttérjegyzetem, amelyet szabad közzétételre bocsátok a korábban kiadott "Tűzparancs" -ra hivatkozással. (Értsd: az összes közlési tilalom feloldva)... 

A szövegben előforduló "karthágóiak" kifejezés használatához az alábbiakat közlöm: A budapesti M0 -as körgyűrű első részéhez tartozó tenderen a világhírű Italstrada (Milánó) olasz cég is indult, akiket meghatalmazott ügyvédként én képviseltem. Ők vésték jól az emlékezetembe, hogy csak Lombardia lakói igazán olaszok jellemben, kultúrában és arculatban is. Tőlük délre azonban kevés az olasz, és sok a jellemtelen "karthágói". Ezért biztos vagyok abban, hogy egy valóban olasz újságíró és TV riporter ellenőrzés nélkül nem tűzte volna műsorára egy hazudozó cigány nőnek a mondanivalóját, és nem tette volna hozzá becsmérlően, hogy ma "Magyarország Európa legsötétebb pontja.", ha előzőleg nem ellenőrizte volna le annak tartalmát a helyszínen. 

12.168 - Amit a M.o.-i fundamentalista cigány klánról - Itália után - tudni kell! > 2012/03/01 Nemzeti InternetFigyelő