Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. március 8., csütörtök

12.176 - Magyarország Kormánya > Az átalakításokat végig fogjuk vinni


Feladó: Magyarország Kormánya
Dátum: 2012. március 8. 17:28
Tárgy: Magyarország Kormányának hírlevele
Címzett: jozsef@kutasi.eu


Magyarország Kormányának hírlevele 2012-03-08
Az átalakításokat végig fogjuk vinni

Az üzleti szféra támogatására is szükség van a megkezdett munka befejezéséhez, melynek eredménye egy stabil középosztállyal megerősített, munkából élő Magyarország lesz – fogalmazott a miniszterelnök a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) „Gazdasági Évnyitó 2012” című rendezvényén csütörtökön, Budapesten.

A magyar kormány elkötelezett az IMF–EU-megállapodás mellett és készen áll a tárgyalások megkezdésére

Fellegi Tamás, egyes nemzetközi pénzügyi szervezetekkel való kapcsolattartásért felelős tárca nélküli miniszter nyitotta meg előadásával a Portfolio.hu „Forint, válság, államadósság” című makrogazdasági konferenciáját 2012. március 8-án, Budapesten.

A félmegoldások nem elégségesek

A magyar kormány tevékenységéről, a rendszerváltás óta eltelt időszak belpolitikai-gazdasági fejleményeiről tartottak politikai vitát a tekintélyes londoni közgazdasági egyetem, a London School of Economics rendezésében. A beszélgetésen Kovács Zoltán kormányzati kommunikációért felelős államtitkár, Schöpflin György, a Fidesz európai parlamenti képviselője is részt vett.

A nap képe

A Nyúl-unk a munkáért program új támogatójának köszönhetően öt további település csatlakozhatott a kezdeményezéshez, így csaknem 100 hátrányos helyzetű családnak nyílik lehetősége a felemelkedésre – jelentette be V. Németh Zsolt vidékfejlesztésért felelős államtitkár a program sajtótájékoztatóján, Gyulajon (Fotó: Pelsőczy Csaba, kormany.hu)