Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. március 12., hétfő

12.218 - Elindult a korunk szabadságharcára hívó kard

** www.nemzetihirhalo.hu *************

Elindult a korunk szabadságharcára hívó kard 
2012. március 11. 08:56 Hunhír.info 

A Kárpát-medence mértani közepét jelölő szarvasi szélmalomnál, Napistenhez imádkozva áldották meg azt a kardot, mellyel húsz, magát egyszerűen csak civilnek nevező ember (köztük egy sámán) indult gyalog útnak Szarvasról, hogy modernkori szabadságharcra hívják az ország lakosságát. 

Szombat reggel kilenc órakor, régi magyaros ruhákba öltözve indult meg a menet a szarvasi Kacsa-tótól a Történelmi Emlékúton a Nagy-Magyarország közepét jelölő emlékműhöz. A mintegy másfél kilométeres emlékút minden stációjánál (melyek hazánk történelmének fontosabb állomásait jelölik) megálltak néhány pillanatra. Rendőri kíséretet is kaptak (a kard közbiztonságra veszélyes fegyvernek minősül), az emlékúttal párhuzamosan futó utcán egy rendőrautó követte a menetet. A rendezvényen végig ott volt Oltyán Sándor, a szarvasi rendőrkapitányság vezetője is. 

Az emlékparkba érve, a szélmalom tövében a szervezők egyike, a békéscsabai Csákvári Lajos felolvasta Kossuth Lajos ceglédi toborzó beszédét. Mint mondta, a beszéd a XXI. században is ugyanolyan aktuális, mint az 1848/49-es szabadságharc idején. A különbség csak annyi, hogy most nem páncélzattal, vérttel jön az ellenség a magyarok ellen, hanem gátlástalan, külföldi tulajdonú pénzintézetek rabolnak ki minket. 

- Rabok lettünk a saját országunkban, köszönhetően a hazaáruló kormányoknak és a cseppet sem különb ellenzéki pártoknak - mondta a szónok. Ezután a résztvevők egy kört formálva Napistenhez imádkoztak, kérve, hogy áldja meg a kardot (mellyel az ősi magyar szertartás szerint országjáró körútra indulnak, hogy harcba, pontosabban összefogásra hívják a magyarokat), s nyissa fel az emberek szemét és szívét az igazságra. 

A szertartást - melynek során a sajtó számára fényképezést nem engedélyeztek - Papp László, a csapat sámánja vezette. A kívülálló szemével nézve semmi különös dolog nem történt, csupán a szorosan záródó embergyűrű közepében álló sámán a csapat egyik hölgytagjával együtt halk szavakat mormolva megáldotta a kardot és egy másik eszközt, melyről később kiderült, hogy ambruch-nak nevezik. 

Papp Lászlótól megkérdeztük, mitől is válik valaki sámánná, s mi ennek a jelentősége. Mint mondta, az ember sámán-voltára már születéskor utalnak bizonyos jelek, például plusz ujjal, különleges hajjal, foggal születik (nála az utóbbi eset állt fenn). A sámánok és a még több szakrális energiával bíró táltosok szerinte mindig is fontos szerepet játszottak a magyar történelemben. - A régi időkben mindig két vezetője volt Magyarországnak. 

Az egyik a trónon ült, a másik pedig egy szakrális vezető volt. Bár mostanság már ezt nem ismerik el, mi azt valljuk, napjainkban is van szakrális vezetője Magyarországnak, ő pedig nem más, mint Kisfaludy György, az Univerzum Egyház főpapja - összegezte a lényeget Papp László. 

Azt pedig már a 630 kilométeresre tervezett menet egyik női résztvevője, Gajdosné Nagy Tímea erősítette meg, hogy a kard megáldása során valóban hatalmas szakrális energiákat éreztek. A Pilisről érkezett asszony, aki civilben szociálpedagógus és családgondozóként dolgozik, lányával, Tündével együtt vállalkozott a hosszú útra. Mint mondta, mindezt a hazájáért teszi. - Nem számít, hogy kevesen vagyunk. Nem tömegre van szükség, hanem arra, hogy a magot elvessük - mondta az asszony, mielőtt elindult a csapattal együtt a következő állomás, Békésszentandrás felé. 

A menet végállomása március 14-én a Pilisben, Dobogókő mellett lesz. Ez az a hely, mely a dalai láma szerint a Föld hatalmas energiákat sugárzó szívcsakrája. A cél pedig a magyarok felébresztése, biztatása arra, hogy álljanak ki saját magukért és az országukért. beol.hu 

Kapcsolódó: 

   Útjára indult a Véres Kard, március 15-én Budapestre érkezik