Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. március 12., hétfő

12.219 - Március 15. - A Nemzeti Ellenállás ismét az utcára vonul

 www.nemzetihirhalo.hu *************

Március 15. - A Nemzeti Ellenállás ismét az utcára vonul 

A közösségi portálon lett nemrég közzétéve, hogy Ludas Matyi, és barátai megteszik az első gyakorlati lépéseket annak érdekében, hogy a rendszer mihamarább arra a bizonyos deresre kerüljön. Mindenkit várnak március 15-én a Ferenciek terére, a Szabad Sajtó útjához. A gyülekező időpontja 15:30. 

A Jobbik rendezvényén résztvevők is tudnak majd csatlakozni a Rendszervágás első nyilvános demonstrációjához, ugyanis 15:30 csak a gyülekező időpontja! 

Közzétesszük a Rendszervágás által megfogalmazott követeléseket, melyeket az érintettek reményeink szerint komolyan vesznek, hiszen mindenki tudja, hogy Ludas Matyi háromszor veri vissza, és az igazság bizony fájni fog... 

Hatékony fellépés a népet kizsákmányoló Orbán-kormány ellen! 
Hatékony fellépés a népnyúzó intézmények ellen! 
Hatékony fellépés az embereket félrevezető Gyurcsány-közeli politikai erők ellen! 
Hatékony fellépés az 1989-ben elmaradt alkotmányozó nemzetgyűlés megtartásáért! 

Emlékeztetőül pedig, hogy mire is képes a Nemzeti Ellenállás, álljék itt egy videó minden jelenkori Döbrögi elrettentése végett: http://www.youtube.com/watch?v=JMPL1Ou6ej4 

Mindenkinek ajánljuk figyelmébe a Rendszervágás facebook oldalát, ahol számos hasznos információra akadhat az érdeklődő, illetve a művészi vénával rendelkezők saját készítésű plakátok beküldésével népszerűsíthetik a rendezvényt, sőt még a szónokok személyével kapcsolatban is lehet javaslatot tenni! 
(Szent Korona Rádió)