Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2014. április 14., hétfő

18.612 - Prof. Dr. Bokor Imre: MJB - GYURCSÁNYNAK IGAZA VAN!!!!


Feladó: Attila Árpád Péteri 

Dátum: 2014. április 13. 21:11
Tárgy:  MJB - GYURCSÁNYNAK IGAZA VAN!!!!
Címzett:
Kutasi József Antal


       
MAGYAR JUSTITIA BIZOTTSÁG
(SZÓRÓLAPJA)
GYURCSÁNYNAK IGAZA VAN!
        Az április 6-i  választás során  „padlót fogott baloldal” egyik prominens  képviselőjének  (Gyurcsány Ferencnek)  nyilatkozatait  elemezve,   minden kétséget kizáróan megállapítható,  hogy a DK  elnöke (1)  jogosan kritizálta a  Fideszre szavazók  millióit, (2) jogosan említette meg, hogy  ez az ország nem az ő országa,  és (3) jogosan tette szóvá, hogy Magyarországon nincsen demokrácia!  Ne keresgéljünk  a kákán is csomót, a közelmúlti történelmünk is Gyurcsányt igazolja, „lássuk a medvét”:
- (1) Gyurcsány első tételében,  a Fideszre szavazókra szórt kritikájával egyet lehet érteni,  mivel  minden magyar állampolgár  jogosult a szólásszabadság jegyében azt kritizálni, akit  akar.  Sőt mi több: ha már egyszer  zöld lámpást kapott a kritika,  akkor ne legyen valaki  kishitű és gyáva, mutassa meg oroszlán körmeit, és  kritizálja a  legnagyobb eredményt elért pártra  szavazó milliónyi  tömeget,  mert például a Szili, Hegedűs, Seres vagy Thürmer pártokra szavazókat a kritizálás helyett  vigasztalni, segíteni   és bátorítgatni kell, mert a politikai vakságban szenvedők is a ”mi kutyánk kölykei”...
- (2) Gyurcsány második tételében hontalannak tartja magát, ami megkérdőjelezhetetlen, hiszen  ő tudja legjobban, hogy mi áll a személyi okmányában! Emberbaráti segítségként javasolhatjuk neki, hogy keressen más országot  vagy  kérvényezzen magyar állampolgárságot, hiszen igazolhatja, hogy mióta lakik itt, melyik zsidótól elzabrált villalakásban, és bár a milliárdjait Indonéziában  hasznosítja, a szíve  szerint viszont  itt szeretne: miniszterelnök lenni, fázós édesanyján segíteni,  elkóborolt kisgyerekeket istápolni,  Orbánt gyűlölni,  az új kormány ellen  harcolni,  Nagy Imrétől tanácsot kérni, az Internacionálét dalolni, ordenáré módon hazudozni,  szólótáncot lejteni, megcsappant hívei előtt szónokolni, a parlamentben bohóckodni, és nem utolsó sorban – a  minden pillanatban várható  -  pszichiátriai kezelést igénybe venni.
-  (3) Gyurcsány harmadik tételében  rögzítette, hogy  hazánkban nincsen demokrácia,  diktatúrában élünk, az emberek rettegnek,  tanácstalanok,  éheznek  és  munkanélküliek.  Ezt hirdetik  széltében-hosszában:  Mesterházy, Bajnai, Kuncze, Lendvai, Fodor, Szanyi, Vadai, Heller, Tabajdi, Tamás (G. M.), Szekeres  és hasonszőrű elvtársaik, bátran és merészen, fittyet hányva a diktatúrának és a rettegésnek! Ezt sugallja  a permanensen rettegő Népszabadság,  Népszava,  ATV,  RTL,  Heti-hetes (röhencsei),  Mikroszkóp színpad és (országos szinten) minimum félszáz média és közszereplő.  Tehát záros határidőn belül intézkedni kell az új kormánynak! Azonnal meg kell szűntetni a diktatúrát és bevezetni a Gyurcsány vagy Kádár féle demokráciát! Lovas rendőrökkel,  vízágyúkkal, viperás  rendőrökkel, szemkilövőkkel,  zászlótaposókkal,  véresre verő (rugdosó) rendőrökkel valamint tömény könnygázfelhőkkel  kell megregulázni a  protestáló tömegeket.  Létre kell hozni  „műveleti területeket”, kordonokat és  útlezárásokat. A mesterlövészekkel  védelmezzék a központi ünnepségeket, háromévi börtönbüntetéssel sújtsák a tojással dobálódzó, megátalkodottakat.  Ha még ez sem merítené ki a „gyurcsányi” demokráciát, akkor vissza kell térni a  gyökerekhez(!), a kádári módszerekhez: kötelet, gulágot, éleslőszert,  börtönt,  fegyházat, agyonverést,  hátradrótozott kezű  (koporsó nélküli, ismeretlen helyen „elkapart”)  temetést, hozzátartózok kisemmizését,  ingatlanuk és ingóságuk elkobzását, kulákverést, szovjet mintájú címert, orosz megszállást kell létrehozni. Nyilvánvaló, hogy  Gyurcsány és bandájának demokráciája az eddig felsoroltakat tartalmazza, hiszen  anno dacumál ezeket nem kifogásolták, szó nélkül  kiszolgálták, vagy  utólag sem ítélték el,  nem kritizálták, sőt az ismert  elkövető vezérürüket (hazaárulókat, kollaboránsokat) a mai napig  védelmezik, tisztelik vagy ünneplik. Lásd:  Kádár, Biszku, Horn, Medgyessy,  Lendvai, Heller és a többi senkiháziak.
ÖSSZEGZÉS: nem szabad ítélkezni addig, amíg nincsenek feltárva  egyes nyilatkozók  „háttér” adatai,  jogos gondolatai,  történelmi ismeretei vagy   gazdag tapasztalat-anyagai, mert  könnyen pálcát törhetünk azok felett, akik a jót, az igazat és a bevált  módszereket képviselik! Még akkor sem, ha az illetők  orvosi kezelésre szorulnak vagy  első olvasatban a nyilatkozataik annyit  érnek, mint eszkimóknak a  hűtőszekrény vagy a 20 faktoros napolaj.
                                                                                                                                  Lejegyezte:
                                                                                                                                              (
Prof. Dr. Bokor Imre)
                                                                                                                                                                   MJB elnök