Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2014. április 19., szombat

18.663 - A MAGYAR LOBBI AKCIÓ FELHÍVÁSA (2014, Április 19 )


Feladó: <Liptakbela

Dátum: 2014. április 19. 13:37
Tárgy: (Hungarian-Lobby,231) A MAGYAR LOBBI AKCIÓ FELHÍVÁSA (2014, Április 19 )
Címzett:
​Kutasi József Antal






A MAGYAR LOBBI AKCIÓ FELHÍVÁSA
(2014, Április 19 )

A Hungarian Lobby (HL) egy 1,586 személyből álló akció-közösség, nem vita forum! Az HL havi akció-felhívásai pártpolitikával nem foglalkoznak, kizárólag az összmagyar érdekeket szolgálják! 

Munkamódszerünk az, hogy a világ vezetőihez írt petícióinkkal és a médiához írt leveleinkkel  befolyásoljuk a világ közvéleményét. A lobbiba mindenki csak ÖNMAGA iratkozhat fel. Más személy Önt, vagy Ön más személyt, fel nem irathat! A feliratkozáshoz az alábbi web-címre kell kattintani:


Tisztelettel, Lipták Béla


Akció: Hírünk a világban

Tisztelettel kérem a Magyar Lobbinak Washington környékén élő résztvevőit, hogy minél nagyobb számban vegyenek részt az alábbi konferencián.
Az HL többi résztvevőit pedig arra kérem, hogy lássák el a résztvevőket (elsősorban az Amerikai Magyar Koalíció elnökét, Teleki Maximot (
mteleki@comcast.net) és az Amerikai Magyar Szövetség elnökét,  Koszorús Ferencet (
ferencjr@gmail.com) ,  arra vonatkozó információval, hogy egyrészt milyen hatalmas igyekeztet fejt ki a magyar kormány és a magyar nép a fajgyűlölet visszaszorítására, másrészt arra vonatkozóan, hogy mennyire sérti a magyar közvélményt az, hogy a nyugati média nem törődik kisebbségeink autonómia törkvésivel és nem érti az összefüggést az ezen való össznemzeti felháborodás és a nacionalizmus előretörése között.

Fontos, hogy ne csak a konferencián elhangzó hozzászólásokból derüljön ki ez, de fontos az is, hogy a résztvevő riporterek között kiosztásra kerüljön egy, a fentieket ismertető nyomtatvány, - lehetőleg az AMSZ és a Koalíció elnökeinek közös aláírásával- mely nyomtatvány kifejezi  a másfél milliós amerikai magyarság arra vonatkozó követelését, hogy szünjön meg az amerikai közvélmény egyoldalú tájékoztatása és helyezzék végre a hangsújt valódi gondjainkra: kisebbségeink autonómia követeléseinek ismertetésére!.