Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2014. április 24., csütörtök

18.699 - Magyarország Kormányának Hírlevele: ​Új otthon a szentesi Aranysziget Otthon gondozottjainak

Feladó: Magyarország Kormánya
Dátum: 2014. április 24. 19:53
Tárgy: Magyarország Kormányának Hírlevele
Címzett: jozsef@kutasi.eu



Magyarország Kormányának Hírlevele 2014-04-24
Megnyílt a XXI. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál

A könyv trónja megingathatatlan - mondta Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter a XXI. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál csütörtöki megnyitóján a budapesti Millenárison.
A jövő az intelligens energia koncepcióé

Magyarország elkötelezett mind a lakossági, mind a gazdasági szereplők energiaköltségeinek további csökkentése mellett – jelentette ki Hizó Ferenc zöldgazdaság fejlesztéséért, klímapolitikáért és kiemelt közszolgáltatásokért felelős helyettes államtitkár az Okos Jövő Fórum megnyitóján 2014. április 24-én, Budapesten.
Kibővíti a magyar diplomácia mozgásterét a Kalmár-jelentés

A külügyi tárca parlamenti államtitkára szerint az Európa Tanács (ET) parlamenti közgyűlése által a közelmúltban elfogadott Kalmár-jelentés kibővíti a magyar diplomácia mozgásterét a kisebbségvédelem területén.

Új otthon a szentesi Aranysziget Otthon gondozottjainak
A társadalom erejét mutatja, ha el tudja fogadni, hogy akár az utcán, játszótéren, közintézményekben megjelennek különböző fogyatékossággal élő emberek – mondta Soltész Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális és családügyért felelős államtitkára, amikor bejelentette a szentesi Aranysziget Otthon kiváltási programjának elindítását.