Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2016. december 7., szerda

21.618 - Józsa Judit: Szeretettel és örömmel várom Önt és kedves családját, barátait 2016. december 10-én,.....



2016. december 6. 23:42 Józsa Judit írta:


 Kedves Kiállítás- és Honlaplátogatók, Ismerősök, Barátok, Szeretteim!

Kedves Kutasi József Antal!


Szeretettel és örömmel várom Önt és kedves családját, barátait
2016. december 10-én,
Judit napon, szombaton 16 órára
a Józsa Judit Galéria

(1054 Bp. Városház u. 1., Tel: 0036 1 951 7334)
születésnapi ünnepségére.
           

Wohlmuth István – kulturális tanácsnok, Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. Kerület Önkormányzata képviseletében köszönti a vendégeket.

Bába Szilvia, a Józsa Judit Művészeti Alapítvány Kurátora beszámol a galéria megnyitása óta eltelt idő kulturális eseményeiről, a tárlatvezetésekről, a látogatók statisztikájáról.
Közreműködik és örömünnepünk fényét emeli a
Hungarikum együttes: Mudris Anett és Kremnitzky Géza.
Hagyományteremtő szándékkal minden évben, karácsonyi hangulatú „születésnapi" ünnepséget rendezünk. Ennek során beszámolunk a galéria művészeti tevékenységéről, az elmúlt év történéseiről. Ünnepélyes keretek közt mondok köszönetet mindazoknak, akik segítették munkánkat, támogatták a Józsa Judit Művészeti Alapítványon keresztül a galéria fenntartását és működését. Ekkor kerül sor a kifejezetten erre az alkalomra készült emlékplakettek átadására is, amely az idén meglepetés lesz, ugyanis régóta dédelgetett álmom, hogy saját tervezésű kerámia ékszert készítsek. Ennek az álomnak az első kézzelfogható darabja az idei születésnapi emlékplakett - kerámia ékszer, amely különleges árnyalatú, arany-ezüst mázas, magyar tulipán formájú és stilizált Őrzőangyalt ábrázol.
Felhívom szíves figyelmüket, hogy a 3-ik születésnapi évfordulóra tervezett és készített kerámia ékszer, azaz az Őrzőangyal-bross - csak limitált példányban, néhány darab, 5000 Ft- ért vásárolható meg a galériában az ünnepség után.
Belépés ingyenes, mindenkit szeretettel várunk!

Pontosítás: December elején kiküldött körlevelemben véletlenül elírtam, november 11-e helyett december 11-én, advent harmadik vasárnapján 16 órai kezdettel kerül sor KARÁCSONY A KÉPZŐMŰVÉSZETBEN címmel ifj. Gyergyádesz László művészettörténész, a Kecskeméti Katona József Múzeum Képzőművészeti Gyűjtemény vezetőjének vetített képes előadására. Az előadás ingyenes, de a kihelyezett kerámiakosárba kérjük, hogy az előadó útiköltségére dobják be adományaikat.

Kérem Önöket, hogy adj ák szájról – szájra e rendezvényeket, valamint a fenti lehetőségeket, hogy azok is értesülhessenek róla, akik nem rendszeres internetezők!
A Józsa Judit Galéria rendezvényei ingyenesek, de a galéria működésére örömmel és hálával fogadjuk támogatásukat a helyszínen kihelyezett adománydobozunkba.
Józsa Judit Művészeti Alapítvány - számlaszám: 11708001-20569282

Itt szeretném a legnagyobb tisztelettel és szeretettel arra kérni Önöket, hogy a nekem szánt Judit napi virágcsokrok, vagy a galéria születésnapi ünnepségére szánt egy szál virág árát az adománydobozunkba dobják be, mert így tudnak a leginkább segíteni és hozzájárulni a galéria működéséhez és fenntartásához. Tekintve, hogy a Városház utcában nyár eleje óta felújítási munkák zajlanak és még egy darabig fognak is, nagyon visszaesett a forgalmunk, elkel a legkisebb segítség is…

ÜNNEPI NYITVA TARTÁS:
Minden nap: 10-18 óra között
Dec. 24, 25, 26 - Zárva
Január 1 - 8 Zárva
Nyitás: 2017. január 9-én
Örömteli adventi várakozást és készülődést kívánok valamennyiünknek, közösen megélt jó élményeket és Istentől megáldott, boldog Karácsonyt!
Budapest, 2016. december 6. 

Szeretettel és üdvözlettel:

Józsa Judit

kerámiaszobrász,
a Magyar Kultúra Lovagja,
az Alapítvány elnöke

www.jozsajudit.hu