Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2016. december 7., szerda

21.625 - Kovács János: Új időszak kezdődött a Hírháló életében, ez a nyár és ősz nagy fordulatot hozott


Feladó: Nemzeti Hirhalo
Dátum: 2016. december 7. 14:41
Tárgy: [Közlemény] Új időszak kezdődött a Hírháló életében, ez a nyár és ősz nagy fordulatot hozott - Duterte elnöknél
Címzett: Kutasi József <jozsef@kutasi.eu>


Nemzeti Hírháló hírlevél
2016 december 07.

 

Kedves Olvasó!

Ahogy jeleztem, új időszak kezdődött a Hírháló életében. Ez a nyár és ősz nagy fordulatot hozott.
Történt ugyanis egy esemény az életemben és ez természetesen a hírlevelek sorsát is befolyásolta.
Mivel az alapítás óta egymagam végzek minden munkát a Hírháló hírleveleiben a velem történtek a rendszerességet befolyásolták. Folyamatosan szükség volt az átalakításra.

Az új élethelyzet miatt most nekilátok a változtatásoknak és - más szemmel látva a világot - szerkeszteni a hírleveleket. Remélhetőleg egy-kétnapi alkalmanként. A valóság ismerete után távolabbról szemlélve, egyfajta megvilágosodva értékelem a történéseket az eddigi pártatlanság erősödésével. Az esemény a családi állapot változása és az élettér lecserélődése szinte mindennek a másik végletével. Az eddigi nyugati világ a fogyasztói társadalommal és a magyar alsó-középosztály életszínvonalának élvezete helyett egy keleti fejlődő ország szegény sorsú vidéki család sorsát felvállalva fogom élni az életemet.

Folytatva a megkezdett hírterjesztési munkát, személyes jelenlétemmel nem tehetek eleget az eddigi kedves meghívásoknak közösségi rendezvényeken, eseményeken és megbeszéléseken. Az online technika minimális szintje azért még lehetővé teszi a 13 éves munka folytatását. Most december 10-én 13 éves a Nemzeti Hírháló. A véletlen úgy hozta, hogy most tudom közölni beszámolómat a helyzetről.

Egy nagy pozitív változás is érkezett az új államelnökkel Rodrigo Duterte személyével a Fülöp-szigeteken. Reményeim szerint tanítani tudom, amit életem során tanultam. Megismerhetem a hogyan éljünk semmiből egy bádogtetős házakkal teli országban, ahol nincs más évszak csak nyár és az esős időszak novembertől februárig. Foldrengések és cunamik, tájfunok és földcsuszamlások. Az elmúlt években kialakult társadalmi viszonyok a kábítószer terjesztésével és a mindent behálózó korrupcióval.

Tehát innen folytatom vagy újítom meg a Hírháló munkáját a hiteles és függetelen tájékoztatással.
Kérem támogatását az újrakezdéshez amit "nulláról" most indítok. Szabad időmben első lépésben zöldséges kertet készítek. Ha érdekli az olvasókat a történet elejétől és a folytatás, szívesen megosztom valamilyen formában ezernyi fotókból illusztrálva.

Köszönettel: a mindenes
E-mail: nemzetihirhalo@gmail.com
Telefon: +63-939-126-1254


OTPbank: Kovács János
11773463-00412913
Bank pénztári befizetés is lehetséges!
Külföldről: SWIFT KÓD (BIC): OTPVHUHB
IBAN: HU551177346300412913009554


házunk
Megérkeztem
kertkert
Első lépések



Duterte elnöknél

Ünnepélyes külsőségek között adtam át nagyköveti megbízólevelemet a Fülöp-szigetek elnökének, Rodrigo Duterte őexcellenciájának. Az Elnök örömét fejezte ki a magyar nagykövetség újranyitása kapcsán.
Bence József Magyarország Nagykövete, Manila - Fülöp-szigetek

Ünnepélyes külsőségek között adtam át nagyköveti megbízólevelemet a Fülöp-szigetek elnökének
Duterte elnöknél
Duterte elnöknél
Duterte elnöknél