Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2016. május 13., péntek

21.106 - ​Ha megkapják a vízummentességet, első körben a nagyjából tizenhárommilliós kurd kisebbségüket fogják elküldeni Európába, ...

Feladó: Hegyvidéki Trianon Társaság Társaság <htt19200604@gmail.com>
Dátum: 2016. május 12. 9:42
Tárgy:
​ 
El tudták volna képzelni, hogy az Európai Unió megadja a törököknek a vízummentességet is
Címzett: 

Bayer Zsolt: Végjáték

Álláspont.
​​
El tudták volna képzelni, hogy az Európai Unió megadja a törököknek a vízummentességet is
- minden pénz mellé, amit a törökök követelnek?

Bayer Zsolt - 2016.05.05. 00:54
 
Persze, hogy nem tudták elképzelni. Ugyanis ez elképzelhetetlen. És mégis igaz.
​​
Vízummentességet kap az uniótól az a Törökország, ahol újságírókat börtönöznek be, és ahol egyszerűen nincsenek semmiféle jogai például a kurdoknak. Az a Törökország fog vízummentességet kapni, amelynek legfőbb bel- és külpolitikai prioritása, hogy megakadályozza bármiféle kurd államiság vagy akár autonómia létrejöttét, s hogy megszabaduljon saját kurd kisebbségétől.


​​
Ha megkapják a vízummentességet, első körben a nagyjából tizenhárommilliós kurd kisebbségüket fogják elküldeni Európába, és soha többé nem is engedik vissza őket. Lesz hozzá indok. Például a terrorveszély. Európa pedig majd szétosztja a tizenhárommillió kurdot, és jó pofát vág hozzá. S ha valaki majd nem akar befogadni néhány százezer kurdot, azt jól megbüntetik. Mondjuk, be nem fogadott kurdonként kétszázötvenezer euróra.


Ezt el tudták valaha képzelni? Hogy eljön az idő, amikor nem egy adott ország, egy állam, egy társadalom dönti el, kit fogad be, kivel akar együtt élni, hanem egy soha, senki által meg nem választott testület, amelyet amúgy idióták és/vagy gazemberek alkotnak.

Eljött ez az idő is.

És aki ellenáll, azt brutális pénzbüntetéssel kezdték el fenyegetni!

És azt el tudják képzelni, hogy a Vatikán külügyminisztere szerint Euró­pa már soha nem lesz az, ami volt, mert Európában már teljesen normálisnak kell tekinteni a muzulmán enklávékat? És aki ezt nem akarja elfogadni, az pusztán halogatni akarja azt, ami úgyis elkerülhetetlen.

Nem elképzelhető?

Akkor kezdjék el megszokni.

És azt el tudják képzelni, hogy a vatikáni külügyminiszter szerint az európai vezetőknek az a dolga, hogy a lakosság álláspontjától függetlenül meggyőzzék népeiket a befogadás szükségességéről és elkerül­hetetlenségéről?

Értik? A lakosság álláspontjától függetlenül! A katolikus egyház nem egy demokratikus szervezet, nem is dolga, hogy az legyen, de azért a vatikáni külügyminiszter talán megválogathatná szavait a demokráciát illetően, ha már egyszer el is ment az esze.

De kezdjék el ezt is megszokni.

S azt is, hogy a Szentszék szerint Magyarország és a Vatikán kapcsolatát súlyosan megterheli, hogy Magyarország nem hajlandó beállni a sorba.

S ez nemcsak Magyarországra vonatkozik, hanem az amúgy katolikus hagyományú visegrádi négyekre is, akik - a Szentszék álláspontja szerint - szembemenetelnek Európa hivatalos álláspontjával, és félő, hogy blokkolni fogják az unió vonatkozó döntéseit.

És ahhoz mit szólnának, ha kiderülne, hogy a Vatikán egyetért ugyan a magyar kormány családpolitikájával, ám a családpolitika A MIGRÁCIÓS VÁLSÁGHOZ KÉPEST MÁSODLAGOS KÉRDÉS. ÉS MAGYARORSZÁG ADDIG NEM IS TUDJA KÖZVETÍTENI CSALÁDPOLITIKÁJÁT ÉS ANNAK KERESZTÉNY ÉRTÉKEIT, MIVEL NEM HAJLANDÓ ELFOGADNI AZ EURÓPAI UNIÓ MIGRÁNSPOLITIKÁJÁT.

Magyarul: a Vatikán szerint teljesen érdektelen és lényegtelen a keresztény családpolitika, ha valaki nem támogatja a muszlim enklávék európai kialakulását.

Önök szerint mindez elképzelhetetlen?

Én is azt gondoltam, de már nem gondolom.

Eljött a pillanat, amikor bármit el tudok képzelni. Még ezt is.

Ugyanis ez már a végjáték. Európa végjátéka. A pápa migránsok lábát mossa a szimbolikus politika mindennél fontosabb terében, mialatt Euró­pa idióta és gazember vezetői éppen vízummentességet adnak a törököknek, és félrenéznek az ügyben, hogy amúgy mi folyik éppen Törökországban. "Nincs B terv!" - kiáltják büszkén, és Törökország hátsójából kikukucskálva írnak valami dörgedelmes lecseszést a magyar sajtószabadság helyzetéről. És igen: az európai népek álláspontját tökéletesen figyelmen kívül hagyva ránk szabadítják a muzulmán áradatot.

Ehhez képest a vatikáni lázálmom szinte elhanyagolható.

És akkor az európai-amerikai szabadkereskedelmi egyezményről még egy szót sem ejtettünk. Mert egyelőre még képtelenek vagyunk megszólalni, mert egyelőre még fuldoklunk a felháborodástól. Addig is: olvassák el a kiszivárgott részleteket. És illesszék oda a migránspolitika mellé.

Aztán kezdjenek el nagyon komolyan gondolkodni azon, hogy akarunk-e így élni. Hogy akarjuk-e ezt az egészet. Az idióta és gazembere
​ ​
Európai
​ ​
vezetőkkel az élen.