Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2016. június 18., szombat

21.150 - A magyar hősökre emlékeztek Hódmezővásárhelyen! 2016. május 25. > Kutasi József Antal is jelen volt az ünnepségen!

21.150 - Kutasi József Antal is jelen volt az ünnepségen! 


A magyar hősökre emlékeztek Hódmezővásárhelyen!

2016. május 25.

Ide kattintani! > http://www.vasarhelyitv.hu/hirek.php?hir=8989 < Ide kattintani! 
A magyar hősökre emlékeztek













A Hősök Napjára, valamint a trianoni békeszerződés évfordulójára emlékezett ma a Hadirokkantak, Hadiözvegyek és Hadiárvák Országos Nemzeti Szövetségének Hódmezővásárhelyi Csoportja a Tiszti Klubban

A HONSZ Hódmezővásárhelyi Csoportja évről évre ünnepi műsor keretei között emlékezik meg a Hősök Napjára. A szervezet számára fontos, hogy ne csak a múltat idézzék fel, hanem a fiatalok figyelmét is felhívják a múlt eseményeire.

„Úgy gondoljuk, hogy ezt az emlékezést mindenféleképpen szinten kell tartani, meg kell emlékezni a hősökről, mivel a magyar történelemben nagyon sok hős volt. Mi az utolsó háborúban voltunk érintettek, és szeretnénk, hogy ha a fiatalokra jó példa ragadna és lenne, aki folytatja ezt a megemlékezést." – Lajtos Jánosné, a HONSZ Hódmezővásárhelyi Csoportjának elnöke.

Az ünnepi műsorok után végül közös ebéddel zárult a múltidézés, a Tiszti Klubban.

Csütörtökön és a pénteken tovább folytatódik a Hősök napi megemlékezés. Holnap 17 órakor a Kardoskúti temetőben az I. világháborús hősök emlékművének átadásával, valamint pénteken 15 órakor a Kossuth téren ünnepi koszorúzással idézik fel a hősi halottak emlékét.

Ide kattintani! > http://www.vasarhelyitv.hu/hirek.php?hir=8989 < Ide kattintani! 

 Ide kattintani! > http://www.vasarhelyitv.hu/hirek.php?hir=8989 < Ide kattintani!