Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. március 19., csütörtök

2.053 - Magyarok Szövetsége: A link egy regisztrációs oldalra továbbít, ahol a "Meghívó kód" mezőbe automatikusan beírásra kerül egy speciális meghívó kód

Von: Magyarok Szövetsége [mailto:msz.honlap@gmail.com]
Gesendet: csütörtök, 2009. március 19. 09:40
An: antal@jozsef-kutasi.de
Betreff: [Magyarok Szövetsége összes] Együtt utazunk

 

A Magyarok Szövetsége március 21-én 10.00 órakor a Hősök terén tartja Zászlóbontó nagygyűlését.

 

Tudjuk, hogy nagyon sokan szeretnének eljönni, és vannak, akik a tömegközlekedéssel nem érnének oda és hazaidőben, autójuk pedig nincs. És azt is tudjuk, hogy vannak olyanok, akinek van szabad hely az autójukban, és szívesen vinnének másokat magukkal. Őket szeretnénk összekötni.

Kaptunk egy felajánlást amivel a Telekocsi rendszer igazán hatékonyan kezelhető. Alábbiakban ismertetjük a lehetőséget:

Kedves Barátunk!

Magyarország közállapotainak romlásával mindaz, aki távolsági közlekedés mellett dönt, több oldalról is kiszolgáltatott. Egyre gyakrabban meghirdetett vasúti és buszos sztrájkok, tömegével megszüntetett vidéki járatok, rohamosan csökkenő közlekedési színvonal- mindez megfizethetetlenségig elszabaduló árak mellett.

Akinek lehetősége van saját gépkocsival közlekedni, az is aggodalommal kénytelen figyelni a megállíthatatlanul dráguló üzemanyag költségeket.

Úgy gondoljuk, mint az élet számos területe, ma itthon ez is hatékony civil megoldást kíván. Ennek lehetséges útja a függetlenedés, az önszerveződés lehet, olyan kezdeményezések formájában, ahol a közösségtagjai - lehetőleg kölcsönös haszon mellett – segítik egymást.

A közlekedés területén ilyen, új kezdeményezésként hoztuk létre a"SztrádaNet" közösségi oldalt a világhálón, azzal a céllal, hogy a közösség tagjai kölcsönös segítséget nyújtsanak egymásnak a távolsági gépjármű-közlekedésben. A SztrádaNet oldal "telekocsik" szervezéséhez nyújt célszerűen kialakított felületet: *

útszervezőknek, hogy a költségmegosztás reményében utastársat találjanak járművük szabad férőhelyeire, valamint* utazni vágyóknak, akik uticéljuk eléréséhez az útszervezők segítségét veszik igénybe.

A SztrádaNet lehetőséget ad ismerősi kör kialakítására és privát utak szervezésére az ismerősi kör tagjai között.

A SztrádaNet oldalfunkcióinak használata ingyenes, a közösség azonban zárt, a már regisztrált tagok meghívóküldésével bővül.

A SztrádaNet oldalt itt találod meg: http://www.sztradanet.hu

Használatának számos további előnyét az oldal kezdőlapján, egy diasorozatban foglaltuk össze. Azért, hogy a közösség minél tovább megőrizhesse bizalmi jellegét, kezdő tagkörét olyan emberek bevonásával szerettük volna kialakítani, akik egy már létező közösséghez csatlakozásukkal bizonyították elkötelezettségüket az önszerveződés mellett. Hogy jelen meghívásunkat olvasod, ennek köszönhető.

Azon túl, hogy lehetőséget szeretnénk biztosítani, hogy a rendszert szabadon használd, csatlakozásoddal lehetőséged nyílik a tagkör alakítására is a meghívók küldésével.

Cserébe azt kérjük, használd a SztrádaNet minél több elemét, jobbító meglátásaidat pedig írd meg nekünk a rendszer "Üzenet a gépháznak" funkcióján keresztül, hogy a SztrádaNetet – folyamatos fejlesztése és bővítése során - egyre jobbá tehessük!

Hogyan csatlakozhatsz a SztrádaNet Közösséghez? Ezt az alábbi linkre kattintással teheted meg:

http://sztradanet.hu/index.php?page=SignUp&invitation=kv2ogc20f426m3ukat...

http://sztradanet.hu/index.php?page=SignUp&invitation=kv2ogc20f426m3ukatqg1o1ius

 

A link egy regisztrációs oldalra továbbít, ahol a "Meghívó kód" mezőbe automatikusan beírásra kerül egy speciális meghívó kód (ha a fenti link hibásan jelenne meg, másold be a kv2ogc20f426m3ukatqg1o1ius kódot a SztrádaNet regisztrációs űrlapjába!). E kód változatlanul hagyása mellett kérjük töltsd ki a regisztrációs űrlap többi részét, majd kattints a "Regisztrálok" gombra! A folytatáshoz már kövesd a megadott emailcímedre küldött regisztrációs emailben

leírtakat.

Kérjük vedd figyelembe, hogy a fenti linken keresztül megadott meghívókód mindössze 30 napig aktív, ezután a meghívás érvényét veszti. Újabb meghívó kódot a későbbiekben már csak valamelyregisztrált tagtól kérhetsz.

Bízunk benne, hogy a SztrádaNet Neked is elnyeri tetszésedet,javaslataiddal pedig segítesz, hogy a nyári fesztiválok idejére a rendszer gördülékenyen működhessen!

 

Előre is köszönettel és a csatlakozás reményében: Raffai Péter és Magyar Attila, A SztrádaNet megalkotói

http://www.sztradanet.hu

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------