Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. április 2., csütörtök

2.173 - TEMPÓSABB IDŐSZAK KÖVETKEZIK > A Tiszta Energiával Magyarországért Párt (TEMPO) bejelenti, hogy átveszi Magyarország irányítását.

 

6000 Kecskemét, Petőfi S. u. 1/B. VII/1.     Tel.:76/570-960, fax:76/570-967      

www.tempopart.hu Borbély József TEMPO Párt Elnöke tempopart@vipmail.hu

TEMPÓSABB IDŐSZAK KÖVETKEZIK

TISZTA ENERGIÁVAL MAGYARORSZÁGÉRT PÁRT

Jövőbelátóan ezek voltak Gyurcsány Ferenc utolsó szavai az MSZP Székházból kijövet, lemondását indokolva. Teljes már az egyetértés a kétpárti „demokráciánkban”, mert Kósa Lajos (FIDESZ MPP) szavai is ugyanezek voltak, az Echo Tv műsorában, mármint konkrétan azt jelentette ki, hogy TEMPO -sabb időszak következik……

 

A Tiszta Energiával Magyarországért Párt (TEMPO) bejelenti, hogy átveszi Magyarország irányítását.

 

(Kizárólag jogi értelemben vett hatalomátvételről és hatalomgyakorlásról van szó, melynek intervalluma a következő szabad választásokig tart. Szabadválasztás alatt az abszolút esélyegyenlőség jegyében megtartott választásokat értjük. Megakadályozzuk, hogy az oligarchiák visszaéljenek a törvénytelenül szerzett milliárdjaik adta jogosulatlan előnyeikkel, erőfölényükkel.)

 

 Történelmi jelzővel élve kettős hatalom esete állna fenn, ha még fennállna a regnáló hatalom. Az ilyen időszakok, ami egyébként Magyarországon sem példa nélküli, csak igen rövid ideig szoktak tartani. Ez a jelenlegi kettős hatalmi struktúra, melyet a még hivatalában lévő, de már nemcsak hogy nem legitim, de nem is működő hatalom és a TEMPO Párt között 2008. február. 1.-től (a TEMPO Párt alapításának időpontja) kialakult, napjainkig tartott.

 

A magyarországi államhatalmi szervek szoros közreműködésével (bűnpártolás) a Kossuth Holding Zrt. felszámoló céggel az élen, más, főként felszámoló cégekkel együtt az elmúlt két évtizedben közel kétmillió munkahelyet szüntettek meg, a rájuk bízott vállalatok tönkretételével. A TEMPO Párt tetten érte az elkövetőket és felderítette a bűncselekményeket, a bizonyítékok megtalálhatók a TEMPO Párt hivatalos honlapján, a www.tempopart.hu –n és az érintett hivatalok iktatóiban, valamint a bíróságok, bűnüldöző szervek adminisztrációjában is. Az ügyekben tett feljelentéseinket az érintett hatóságok megpróbálják eltussolni a Parlamenttől a Köztársasági Elnökig bezárólag, ennek bizonyítékai is megtalálhatók honlapunkon.    

 

Nem volt ez előzmény nélküli! A 2007. július. 19. és a 2007. szeptember. 11. –e között készült közérdekű bejelentésünket, - mely a hatalmi ágak képviselőinek részvételével zajló magyarországi korrupció mérhetetlen mértékű elterjedését tárta fel- megküldtük a magyarországi és a nemzetközi bűnüldöző szerveknek, valamint több mint száz ország nagykövetségének is.

A független hatalmi ágak vezetőinek és az állami vezetőknek a karhatalmi szervek vezetőivel együtt el kell dönteniük, hogy továbbra is alávetik-e magukat a szervezett bűnözés által történő irányításnak, vagy ezen felülemelkedve a Tiszta Energiával Magyarországért Párttal együttműködve teremtik meg egy szabad választás feltételrendszerét. Azért a TEMPO Párttal kell együttműködni, mert a TEMPO Párt leplezte le az állami szervek hivatalai által is ismerten a www.tempopart.hu –n a TEMPO Párt hivatalos honlapján elhelyezett több száz hivatali átvételi pecséttel ellátott dokumentumokkal bizonyított bűncselekményeket. Alapítóink közül többen már a TEMPO Párt alapításának időpontját megelőzően lelepleztük a Magyarországon működő állami méretűvé nőtt bűnszervezet létezését, de személyenként külön-külön félelem nélkül végezve szinte emberfeletti munkánkat, sem juthattunk eredményre, mert rendszerrel szemben az egyén nem győzhet. Ennek szükségességét felismerve határoztuk el, hogy rendszerbe szervezzük magunkat és ennek érdekében megalapítottuk a TEMPO Pártot, mert világossá vált számunkra, hogy a jelenlegi hatalmi elit önmérsékletre már képtelen és nyilvánvaló módon, önként annak ellenére sem adja át a hatalmat, hogy az ország irányítására már teljes mértékben minden szempontból képtelenek.

 

Mindenki számára világossá kell, hogy váljon, hogy sem a „kormánypártok, sem a parlamenti ellenzéke” nem látja, vagy nem akarja látni a válságból kivezető utat!

 

Mind a kormánypártok, mind az ellenzék kommunikációjából kiderül, hogy a válságból kivezető utat a megszorításokban látják egybehangzóan az összes magyar médiából ismert közgazdásszal, reformszövetséggel, stb. együttvéve, ellentétben a lokálpatriótasággal és nacionalizmussal sem vádolható Róna Péterrel és Velünk, akik azt mondjuk, hogy a megszorítások nem jelentenek megoldást, sőt kifejezetten szociális válságot idéznek elő. (Természetesen ez nem azt jelenti, hogy az ésszerű takarékoskodásról el kellene feledkeznünk.)

 

Egy közgazdásznak is, de egy kormánynak, egy egyetemnek vagy esetleg egy Tudományos Akadémiának egy ország gazdaságát át kell tudni látnia, tudnia kell azt szervezni, szinkronizálni, tervezni úgy, hogy az fejlődjön. Továbbmegyek, egy ország kormányának, annak ellenére kell rendelkeznie az egész világot irányítani tudó gazdaságpolitikai, természettudományi ismeretekkel, hogy az egész világot nyilvánvalóan nem egy országnak kell irányítania, de, hogy tud az a kormány export piacokat biztosítani országa vállalkozóinak, aki nem látja át és nem ért a világgazdasághoz?! Az a kormány, aki nem tudná a világot irányítani, az a saját országát sem tudja irányítani, vagy nem akarja? Miért nem akarja? Mások érdekét szolgálja?

 

Pártunkat a jóléti állam megteremtése érdekében hoztuk létre, a bejelentésünk mostanra történő időzítésének szükségességét a kormány és az ellenzék jelenlegi bizonyított tehetetlensége teszi elkerülhetetlenné azzal, hogy polgárháborút is előidézhet, hogy a hatalomhoz görcsösen ragaszkodó elit nem az előrehozott választások mellett, hanem egy liba tolvaj „miniszterelnök jelölt” mellett tette le voksot. (Természetesen az, az előrehozott választás melyet a jelenlegi bizonyítottan népirtásért többek által feljelentett parlamenti pártok tartottak volna, lopott pénzből kampányolva sem indítanák el az országot a felfelé ívelés útján, főleg, ha az, az ellenzéki nagy párt nyerte volna, aki kiállt a hazai igazságszolgáltatás függetlensége és korrektsége mellett jobb tudomásuk ellenére, általunk dokumentáltan bizonyítva, hogy nem független a magyar bíróság.) 

 

A hazai jogállam és a jogrend minőségéért és most már a létéért is érzett felelősségünk alapján vált végképp szükségessé bejelentésünk a jogi értelembe vett hatalomátvételre azt követően, hogy arról kellett értesülnünk az ország lakosságával együtt, hogy a fölvett állami hiteleket ezermilliárd forint feletti nagyságrendben kormányunk nem munkahelyteremtésre fordította. Ahelyett, hogy például a körbetartozások felszámolására vagy állami vállalatok létrehozásával, munkahelyek teremtésére vagy, az állami bankon keresztül közvetlenül kis –és középvállalkozások rendelkezésére bocsátották volna – a munkaképes lakosság 75%-át a kis –és középvállalkozások foglalkoztatják - helyette valós és megfelelő mértékű fedezet nélkül kereskedelmi bankokat hiteleztek, azaz, sajnos ismét konszolidálták a bankokat, ahelyett, hogy államosították volna, mint ahogy azt a világ más részein teszik.

 

A TEMPO Párt tudja a kiutat a válságból, programunk pontjai most is megtalálhatók honlapunkon, a www.tempopart.hu –n és jelen bejelentésünk indoklásául szolgálhatnak a honlapunk főoldalán és belső oldalain elhelyezett írásaink.  Természetesen más pártok és civil szervezetek munkái is hozzájárulhatnak az ország építéséhez, felemelkedéséhez, tevékenységüket kifejthetik a szabadválasztások feltételeinek megteremtése során is és maguk is esélyegyenlőséggel indulhatnak a TEMPO Párttal együtt egy következő szabad választáson.

 

Bejelentésünket megküldjük a világ összes kormányának, nemzetközi szervezeteknek és sajnos a nemzetközi bűnüldöző szerveknek is a magyarországi közhatalom általunk bizonyítottan korrupcióban való teljes mértékű érintettsége miatt, a további bűnmegelőzés érdekében, valamint, hogy más országok állampolgárainak, jogi személyeknek a magyarországi bűnszervezetek kárt ne okozhassanak.

 

Biztosítani fogjuk a hatalomátvétel jogi keretek között tartását, annak békés átmenetét, tárgyalásos úton történő rendezését mind magyarországi, mind nemzetközi viszonylatban.

 

A hatalmi ágak képviselőit, az érintett szervezetek vezetőit, a hazai és nemzetközi sajtót bejelentésünkről értesítjük.

 

Kecskemét, 2009-04-02  Borbély József TEMPO Párt Elnöke

-----------------------------------------------------------------------------------------