Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. április 3., péntek

2.179 - Lakatos Miklós: Fiaink Magyarországát helyettünk senki nem fogja kiharcolni! Mindenkinél legyen zászló, transzparens!

Von: karpathaza.hu
Gesendet: csütörtök, 2009. április 2. 11:41
An: antal@jozsef-kutasi.de
Betreff: Kecskeméti Magyarok Háza

 

Buszt szervezünk a budapesti tüntetésre. Névvel és telefonszámmal lehet rá jelentkezni. Utiköltség 1000Ft/fő oda-vissza. Jelentkezési határidő holnap azaz péntek 12 óráig. Jelentkezés e-mailben vagy telefonon a 419-990 vagy 505-155 telefonon. Fizetési határidő péntek 17 óráig a Magyarok Házában.

Gyülekezés 1/2  12-től 3/4 12-ig a Magyarok Házánál. Busz indul pontosan 12-kor. Lehetőség van felszállni a Katona József színháznál.

Jelentkezéskor kérjük jelezni!

Fiaink Magyarországát helyettünk senki nem fogja kiharcolni! Mindenkinél legyen zászló, transzparens!

Szeretettel

Lakatos Miklós

Magyarok Háza

--------------------------------------------------------------

A kiáltványból egy, a leglényegesebb dolog kimaradt, nevezetesen az ország félrevezetéséért és kifosztásáért felelősök felelősségre vonása!

Ha kizárjuk őket a közéletből? Nem érdekli őket. Ha megnevezzük őket? /Kiírjuk a nevüket a falra...\"/ Nem érdekli őket. Itt felelősségre vonás kell!

Példás büntetésekkel, hogy imátkozzanak a büntetés leteléséért vagy saját halálukért, és ismerjék meg mi az a szégyen! (Bár erre bizonyára képtelenek.) Ez és csak ez az egy dolog, ami esetleg még tud hitet és erőt adni. Ha nem lesz felelősségre vonás, akkor itt minden értelmetlen.

Vannak bűnök, melyekre nincs bocsánat!

Üdvözlettel:

Fehér Lehel

------------------------------------------------------------

A Jobbik Kiskunfélegyházi Alapszervezete szeretettel meghív minden érdeklődőt Választási Nagygyűlésére. Előadó: Vona Gábor a Jobbik és a Magyar Gárda Egyesület elnöke Időpont: 2009. április 5, 10 óra Helyszín: Móra Ferenc Művelődési Ház, Korona u. 2.

-------------------------------------------------------------