Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. április 5., vasárnap

2.189 - Lezsák Sándor: A Nemzeti Fórum 2009. április 4-én tartott országos munkaértekezlete hitet tesz ezen értékek, elvek és célok mellett.

Von: Péteri Attila Árpád

Gesendet: szombat, 2009. április 4. 22:54
An: Kutasi József
Betreff: A Nemzeti Fórum Politikai Nyilatkozata!
Wichtigkeit: Hoch

 

A Nemzeti Fórum

POLITIKAI   NYILATKOZATA

Magyarországon a nemzeti önrendelkezés nem élvez politikai védettséget a tőkepiac világrendszerének térhódításával szemben. A határainkon túl élő magyar nemzetrészek sem számíthatnak kormányzati támaszra. A magyar élet erkölcsi, szellemi, közösségi alapjainak és értékeinek megőrzésével szemben az ország kiszolgáltatottsága, elszegényedése és a nemzeti erők szervezett rombolása immár elviselhetetlen.

Ebben a rendkívüli történelmi helyzetben az 1987-es lakiteleki alapító nyilatkozat programja, követelései ma is időszerűek. A Nemzeti Fórum a FIDESZ Magyar Polgári Szövetséggel megújítandó választási, politikai együttműködésben látja esélyét annak, hogy a több mint két évtizeddel ezelőtt Lakiteleken megfogalmazott nemzeti törekvések megvalósuljanak.

Ebben a keretben csatlakozunk a 2009. április 5-i országos demonstrációhoz, amely a Civilek a Demokráciáért néven kelt életre. Ez a demonstráció mindenkit hív és vár, aki felelősséget érez az ország, a nemzet, a magyar közösség cselekvő önrendelkezéséért. Ez 2009 tavaszán azt jelenti, hogy a társadalom többségének kell kikényszeríteni az előrehozott országgyűlési választást.

            A Nemzeti Fórum 2009. április 4-én tartott országos munkaértekezlete hitet tesz ezen értékek, elvek és célok mellett. Az országos munkaértekezlet résztvevői felszólítják saját szervezetük tagságát, valamint a széles nemzeti elvű közösséget, hogy a jelenlegi helyzetben tegyenek meg mindent az előrehozott választások kikényszerítéséért, majd az új, erős, az emberek bizalmát élvező nemzeti koalíciós kormány megalapozásáért.                       

Budapest, 2009. április 4.                                           

Lezsák Sándor

a Nemzeti Fórum elnöke és országos munkaértekezletének résztvevői

Továbbította: Frigyesy Ágnes